Filozofikus bortételek randevúja a gasztronómiával

Mindenkit vár egy hangulatos estére az Ízlelő családbarát étterem.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Különleges program lesz 2014. november 7-én, péntek este 18.30-tól az Ízlelő családbarát étteremben: Szekszárd egyik emblematikus borásza, a 2011-ben az Év Bortermelőjének megválasztott Vida Péter látogat az étterembe egy este erejéig.

Ha már eljön, magával hozza különleges ízvilágú borait, egyben a vendégek megismerhetik semmihez sem hasonlítható hitvallását és gondolatait, a borok világához való viszonyát.

A gasztronómiai találkozó másik résztvevője ezúttal is az a budapesti vendégséf, Barka Áron (az elit Chaine des Rotisseurs tagja, az ARAZ Étterem chef de cuisine-je), akinek nagysikerű borvacsoráját már élvezhették, akik szeptemberben is részt vettek a boresten. Ezúttal is ő álmodta meg azokat a fogásokat, amelyeket Both Sándor mesterszakáccsal és munkatársaival együtt készít el a vendégek részére.

Az étel- és italsor:

Rosé 2013.
Húsleves gazdagon öreg Sherryvel

Öregtőkék Kadarkája 2012.
Pulyka ravioli paprikás mártással szifonból

Bikavér 2012.
Pikáns meggyes szárnyas májragu tésztakosárban

Hidaspetre Kékfrankos 2011.
Borskéregben sült hátszín karotta krémmel és pirított erdei gombával

La Vida Merlot 2011.
Rózsás étcsokoládé ganache

Részvételi díj: 7.500Ft/fő (október 31-ig történő jelentkezés és befizetés esetén), ezt követően 8.500Ft/fő

Jelentkezés és további információ:

74/512-048
etterem@izleloetterem.hu

Cím: 7100 Szekszárd, Bartina u. 12/A


Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.