hirdetés
hirdetés

Fokozott biztonsági intézkedések sora az Emirates-nél

Új, további fokozott biztonsági intézkedéseket vezet be az Emirates a járatain és a Dubaj Nemzetközi Repülőtéren. Ezek a következők.

hirdetés

Minden személyzeti utas, a szárazföldi munkatársak és a kiszolgáló személyzet tagjai, akik közvetlen kapcsolatba kerülnek az utasokkal, személyes biztonsági felszerelést kapnak, amely egy eldobható védőruhával és arcvédővel egészíti ki a kötelező maszkok és kesztyűk használatát. A Dubaj Nemzetközi Repülőtéren mostantól minden utas és ottdolgozó számára kötelező lesz a kesztyűk és maszkok viselése.

A repülőtér területére érkezők lázát hőmérsékletmérő kapuk ellenőrzik, a szükséges távolságok betartását a check-in és beszállás ideje alatt pedig különböző jelekkel segítik az utasok és munkatársak számára. A repülőtéri csapat emellett védelmi akadályokat is felállított minden check-in állomásnál, annak érdekében, hogy még biztonságosabb lehessen az utasok és a munkatársak közötti interakció.

Az Emirates járatok fedélzetén az üléseket előzetesen üres helyekkel elválasztva foglalják le, úgy az egyéni utasok, mind a családi csoportok számára, betartva a távolságtartásra vonatkozó előírásokat. A légitársaság szintén módosított a repülés ideje alatt nyújtott szolgáltatásain egészségügyi és biztonsági szempontok alapján. Az ételeket és innivalókat továbbra is bento dobozokban szolgálják fel, ezáltal csökkentve a személyzet és az utasok közötti érintkezést az étkezések ideje alatt és minimalizálva a kockázati tényezőket. A személyre szóló dobozokban az utasok szendvicseket, innivalót, desszertet és rágcsálnivalót találhatnak.

A vírus terjedésének megakadályozása érdekében, a fedélzeten jelenleg nem elérhetők magazinok és egyéb nyomtatott olvasnivalók. Fedélzeti poggyász jelenleg szintén nem vihető az utastérbe, kézipoggyászként pedig csak a laptopok, kézitáskák, aktatáskák és a gyermekek számára szükséges eszközök megengedettek. Minden további tárgyat feladott poggyászként lehet szállítani, amelynek engedélyezett méretét az Emirates most a fedélzeti poggyász méretével növeli. Az utasoktól emellett az utazás teljes időtartamára kérik a maszkok és kesztyűk viselését.

A járatok végeztével, minden Dubajba érkező Emirates repülőgépet fokozottan tisztítanak és fertőtlenítenek.

Minden további információ: www.emirates.com

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai