hirdetés
hirdetés

Fontos-e a kifogástalan vendég Wi-Fi egy szállodában, étteremben?

Vannak kérdések, amelyekre egyértelműek a válaszok. „Legyen ágy, legyen zuhany és legyen Wi-Fi” – fogalmazott Flesch Tamás, a Continental Group vezetője, az MSZÉSZ elnöke egy 2019-es konferencián. A megfogalmazásból is egyértelműen kiderül, hogy a szálláshelyek, vendéglátóhelyek megítélésénél, a vendégelégedettségi szempontok között kiemelkedő jelentőségű az internetkapcsolat minősége. (X)

hirdetés

De mitől lesz kifogástalan a Wi-Fi?

A legolcsóbb vendég a visszatérő vendég. Mi teszi őt elégedetté? Ha a szállodai Wi-Fi nemcsak hogy az otthoni nettel versenyez, hanem akár jobb is annál. Ezért sajnos a Wi-Fi-re is igaz az, ami a matracokra: adott időközönként cserére szorul. A kérdés, hogyan válhat költségből beruházássá a Wi-Fi fejlesztés.

A szállodai Wi-Fi szolgáltatás ma már nem elégíthető ki egy recepcióra kihelyezett routerrel. Olyan nagy igénybevételű rendszerek szükségesek, melyek hibamentesen, az adatbiztonságot is szem előtt tartva működnek, és egyszerre szolgálják a vendégek kényelmét, valamint a szálloda értékesítési céljait.

Mit kell tudnia egy szállodai Wi-Fi rendszernek?

Először is tökéletes Wi-Fi élményt kell biztosítania a vendégnek – kikapcsolódni jött, nem bosszankodni. Mi kell ehhez:

  • A vendég egyetlen, egységes Wi-Fi hálózatot használhasson a szálloda, étterem teljes területén, amihez egyetlen, a recepción kapott jelszóval (vagy akár Facebook becsekkolással) férhet hozzá.
  • Minden vendégnek jusson a vendéglátóhely, szálláshely előfizetéséből – egyetlen vendég ne használhassa el a teljes kapacitást.
  • Ha a vendégnek problémája van az internetkapcsolatával, kapjon szakértő segítséget – akár távolról, a rendszer üzemeltetőjétől.

    A TP-Link Omada Panzó, Étterem és Szállodai Wi-Fi megoldásai pontosan ezeket az előnyöket biztosítják. Sőt, még ennél is többet:
  • Az adatbiztonsági törvénnyel összhangban biztosítják a vendégforgalom nyomon követhetőségét, az esetleges jogsértések visszakereshetőségét.

  • Marketing eszközöket kínálnak a Wi-Fi hálózatra csatlakozó vendég készülékek irányába.

  • A vendéghálózat mellett belső Wi-Fi hálózatot is biztosítanak a kollégáknak.

Bonyolult és költséges rendszer? Ez ide sok lesz.

Attól eltekintve, hogy egyetlen adatvédelmi bírság költsége jelentősebb lehet, mint egy védelmet kínáló Omada rendszer ára, a beszerzést számos tényező segítheti.

A TP-Link Omada rendszer szabadon bővíthető akár egyetlen eszköztől több száz készülékig – licencdíjak nélkül. Minden telepített rendszerre 5 év garancia érvényes, ráadásul számos pályázati forrás – így a magánszálláshelyek fejlesztését segítő Kisfaludy pályázat – elszámolható költségei között is szerepel a Wi-Fi fejlesztés.

Segíthetünk?

Kérje ingyenes felmérésünket, melynek során felmérjük a szálloda, étterem jelenlegi Wi-Fi lefedettségét, majd javaslatot teszünk egy jobb rendszer kiépítésére. Amennyiben mellettünk dönt, kedvező finanszírozással vagy a meglévő rendszer beszámításával is segítjük beruházását.

Éljen a Turizmus Online olvasóinak szóló extra 15%-os kedvezménnyel!

Weboldalunkon még többet megtudhat a TP-Link Omada Panzió Wi-Fi és TP-Link Omada Étterem Wi-Fi szolgáltatásainkról, és a kedvezményes kupont is megtalálja!

Íme a tökéletes Wi-Fi – iskoláknak, hoteleknek és vállalkozásoknak!

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai