hirdetés

For You! üzenet a budapesti hotelektől

Budapest üres szállodák kivilágított ablakain keresztül üzent a világ nagyvárosainak, ahol a hétvégén, sötétedés után a 4U! üzenet jelent meg.

hirdetés

Budapest Marriott Hotel
Budapest Marriott Hotel

Közös kampányt indított a Fővárosi Önkormányzat és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ). Az üresen álló budapesti szállodák ablakaiban sötétedés után a 4U! üzenetet jelent meg március utolsó hétvégéjén. A For You!, vagyis az Érted! Értetek! feliratot a szobák fényei adták ki.

Budapest ezzel az apró és mindenki számára érthető gesztussal próbál szolidáris lenni a világ többi városával, ahol hasonló gondokat eredményez a koronavírus okozta válság. A turizmus és a vendéglátóipar teljes leállása, a kijárási korlátozás és a bizonytalanság egyformán sújt minden nagyvárost, céget, polgárt és azokat, akik ebben a rendkívüli helyzetben is működtetik a várost. A 4U! felirat nekik is szól.

Intercontinental Budapest
Intercontinental Budapest

A kezdeményezők a kampánnyal arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ezt a válságot a városok és városlakók csak közösen, egymásra odafigyelve, toleránsan és empatikusan tudják átvészelni és leküzdeni. A fény és az egymásra fordított figyelem pedig reményt és kitartást ad sokaknak ebben a nehéz időszakban. A nemzetközi #Light4Eachother, #Light4U kampánytól a kezdeményezők azt várják, hogy más városok is átveszik az üzenetet és tovább terjed a közösségi médiában az együttérzésre buzdító kedves gesztus.

A fényüzenethez a következő budapesti szállodák csatlakoztak:

· Budapest Marriott Hotel

· Intercontinental Budapest

· Sofitel Budapest Chain Bridge

· Hilton Budapest

· Kempinski Hotel Corvinus

· Ritz Carlton Budapest

· Hotel Moments Budapest

· Four Seasons Hotel Gresham Palace

· Hotel Clark Budapest

· Mercure Budapest Korona

· Corinthia Hotel Budapest

· Danubius Hotel Budapest (Körszálló)

Fotók: Lénárd Tamás

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai