hirdetés

Gardisette őszi show a Gerbeaud-ban

Macsó pasi a tengerparton bombázólánnyal koktélozik. A Provance-i levendulások tövében bort és mézet kóstol egy másik fiatal pár. Gyerekszobában gyerkőcök mesét hallgatnak. Tahiti szigetén virágfüzéres ifjú hula-hulát rop egy lánnyal. És szexi mikuláslány az ördöggel cimborál. Nos, hiszik, nem hiszik – mindez egy hazai vezető textílcég – a JAB csoport - őszi kollekciójának bemutatóján történik napjainkban, a pesti Belvárosban, ahol a Gardisette, a JAB, a Chivasso és a Soleil Blue kollekciók legújabb darabjait mutatják be üzleti partnereiknek élő modellek, valamint Gönczi Gábor műsorvezető segítségével.

hirdetés

Már a JAB Magyarországi Képviseletének, a győri illetőségű Gardisette pesti belvárosi bemutatótermének idei téli megnyitója sem volt mindennapi történet: akkor profi modellek mutatták be azokat a ruhakreációkat, amelyeknek alapanyagait a német anyavállalattal rendelkező cég valójában ablakokra, falakra, bútorokra kínál. Azonban divatbemutatók főszereplőinek sem vallottak szégyent. Most sem volt ez másként: az augusztus 28-án, szerdai esti partival induló és 31-én, szombaton záruló, négy napos őszi kollekcióbemutató alatt - amelynek háziasszonya végig a hazai cég ügyvezetője, Bakody Katalin volt - annyi különlegességet vonultatott fel a legújabb lakástextiltrendekkel, széles anyagkínálattal rendelkező cég – ami másutt akár egy teljes cégtörténet alatt is sok lenne.

A tengerparti hangulatkép alatt például megtudhattuk, hogy bútorszöveteiknél is idézhető a riviéra-hangulat, a kék, fehér, piros kombinációjával. A Provance-i tájat idéző életkép közben pedig kiderült, hogy a lila-zöld-fehér kombináció akár kockás, akár csíkos variációban most nagy divat az enteriőr terén. A gyerekszoba a JAB csoport egy régi álmát tükrözi: végre gyerekszoba enteriőrök is berendezhetők termékeikkel. A Gauguin világának szigeti hangulatát a legújabb kollekcióban a virágos, madaras, lepkés nyomott mintás anyagok idézik fel. A száncsengős, havas téli tájat pedig a legújabb organza pöttyös variációk, valamint a gyönyörű ünnepi dekorációk, csomagolóanyagok, testes és gazdag bársonyok.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai