hirdetés
hirdetés

Gastro&Hotel Design Award: meghosszabbított jelentkezési határidő

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést? Július 31-ig még várjuk a nevezéseket! 

Gastro&Hotel Design Award - Végleges nevezési határidő: 2019.07.31.

 

Kitoltuk a határidőt: július 31-ig várjuk a nevezéseket!

 

A főszezonra való tekintettel július 31-ig most minden vendéglátó- és szállodaipari egység haladékot kapott, hogy a lehető legszebb és legátgondoltabb pályázati anyagokkal nevezhesse az utóbbi év designfejlesztéseit.

Továbbra is várjuk a megfelelő kategóriákba a különböző belsőépítészeti, lakberendezési megoldásokat, illetve az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásait, sőt, eddig meg nem valósított terveket is benyújthatnak a pályázók.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére. És arra, hogy a vendégelégedettség oldaláról mennyire fontos és meghatározó az adott szálláshely vagy vendéglátóegység megjelenése

 

 Szerezzen országos szakmai ismertséget és elismerést, mutassa meg, hogy Önök helye a legszebb! 

 

Nevezés 

 

Nevezési díj:

Teljes árú nevezés: 24 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 31 623 Ft / nevezés)
Kiemelt kategóriák (Az év GastroDesign Storyboardja, Az év HotelDesign Storyboardja): 19 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Ugyanazon vendéglátóegység / szálloda több kategóriában való nevezése esetén a 3. nevezéstől: 19 900 Ft + áfa / nevezés (több díj esélye különböző kategóriákban) (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Meg nem valósult, tervezési fázisban lévő munkák, tervek nevezése: 9900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 12 573 Ft / nevezés)

Végleges nevezési határidő: 2019.07.31.

További információ: Mohai Fanni, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +36 1 430 4518
Gastrodesignaward.hu

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai