hirdetés

Gasztro Belfeszt a Piacon

Tavaszzáró gasztro-buli szerveződik május utolsó hétvégéjén a Hold utcai piacon a Belvárosi Fesztivál ingyenes kísérőeseményeként. A spárga, az eper és a szezon egyéb kedvelt alapanyagi kerülnek a tányérokra élőzene mellett, valamint látványfőzéssel is készülnek a szervezők. 

hirdetés

Május 25-én, szombaton késő estig nyitva lesz a csarnok, 18:00 órától Szakcsi Lakatos Béla zongorázik, miközben a galérián vagy a földszinten ülve különböző, de jobbnál jobb, piaci stílusú vacsorát fogyaszthatunk. Akik pedig inkább ebédidőben érkeznek, a finom fogások mellett a Belvárosi Cigányzenekar játékát élvezhetik kora délutánig. Ez a vasárnap egyértelműen a spárgarajongók napja, hiszen pezsgős spárga brunchra várják az érkezőket 11:00-16:00 óra között, délben pedig gasztro-nagyágyúk fokozzák az étvágyunkat kóstolóval egybekötött látványfőzéssel.

A földszinti közösségi standon Mautner Zsófi ’Chili&Vanília’ és Jókuti András ’Világevő’ vezetésével főznek a ház sztárjai, valamint a meghívott vendégséfek.  12:00-13:00 óra között Bíró Lajos és Szabó Győző mutatja meg, milyen izgalmas fogások készülhetnek a spárgából; igaz, Győző társszereplőt is kért maga mellé, ők Zsófival közösen alkotnak. Utánuk pedig két kreatív, fiatal szakember - Fehér Gábor (ESCA) és Mede Ádám (Laurel) - áll be a pultba Mautner Zsófi mellé, s az elkészült ételeikből kóstolóadagokat vásárolhatunk. Biztos, hogy különleges ízekből, ötletekből és vidám hangulatból nem lesz hiány! Természetesen a csarnok éttermeiben is találunk majd spárgamenüt, mellé pezsgőket, jó zenéket, igazi tavaszzáró élményeket a főváros első számú evőpiacán.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai