Grand Opening a Buddha-Bar Hotelben

Nagyszabású szezonindító rendezvényt tartottak a nyár elején hivatalosan megnyitott Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-ban.

Budapest új, 102 szobás ötcsillagos szállodáját és a külön bejáratú Buddha-Bar éttermet és bárt a Mellow Mood Hotels üzemelteti a Ferenciek terén.

A Buddha-Bar zenére épülő franchise koncepció jelenleg a világ 15 nagyvárosában, köztük Párizsban, Dubaiban, Monte Carloban van jelen.

A három hónapos soft opening után tartott grandiózus partin 1200 vendég – köztük utazási irodai partnerek, corporate ügyfelek, beszállítók, a ház építészei, és a sajtó képviselői mellett ismert hazai személyiségek ismerhették meg az épületet.

A fő attrakció a hatalmas Buddha szoborra vetített videomapping animáció volt, aminek keretében “megelevenedett” az étterem fő jelképe. Az est sztárvendége DJ Ravin, a párizsi Buddha-Bar rezidens DJ-e hajnalig keverte a zenét.

A Buddha-Bar étteremben tartott megnyitón Sameer Hamdan és Zuhair Awad, az üzemeltető Mellow Mood Hotels tulajdonosai mellett Rogán Antal, a Belváros polgármestere, Gian Pietro Beghelli, az ingatlan tulajdonosa, Daniel Penet, a szálloda igazgatója, valamint Tarja Visan, a Buddha-Bar társalapítója is köszöntötte a vendégeket.

A party a műemlék épületben több helyszínen zajlott párhuzamosan, így a vendégsereg megismerhette a Buddha-Bar éttermet, az üvegtetővel borított Zen kertet, a szálloda tetején található, egyedi adottságú Klotild Lounge&Bart, és természetesen a Buddha-Bar Hotel Grand Corner Suite-je is megnyílt erre az estére.

A Százszorkép kiadó képeiből a palota történét bemutató kiállítás is nyílt a Zent kertben, amely a közismert épület fordulatokban gazdag száz évét mutatja be.


KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.
A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad

A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad 

Norvégia legnagyobb fjordja közelében, gyönyörű környezetben fekszik a Vatnahalsen Hotel.
Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból

Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból 

A Château Neercanne egykor bárók otthona volt, ma Michelin-csillagos étterme miatt Hollandia kedvelt luxusszállodájává vált.
Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás

Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás 

A négynapos húsvéti hosszú hétvége és a tavaszi szünet sok magyarnak üdüléssel telik a szállásfoglaló portál adatai szerint.
Méhlegelő és gólyafészek: az ötcsillagos tokaji ház zöld szintet lépett

Méhlegelő és gólyafészek: az ötcsillagos tokaji ház zöld szintet lépett 

A Minaro Hotel Tokaj MGallery Magyarországon másodikként megszerezte a Green Key minősítést.
MTÜ: arattak Budapest és a fürdővárosok szálláshelyei az idei első hosszú hétvégén

MTÜ: arattak Budapest és a fürdővárosok szálláshelyei az idei első hosszú hétvégén 

Erős forgalom jellemezte a turisztikai szezonnyitónak is tekinthető március 15-i hosszú hétvégét, írták friss közleményükben.
Miért fontos, hogy őszinte legyen a recepciós mosolya?

Miért fontos, hogy őszinte legyen a recepciós mosolya? 

Utazni, új helyeket megtapasztalni élmény, de vajon élmény lehet-e egy ilyen helyen dolgozni? 
Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett

Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett 

Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián.
Újabb hétvége, újabb tűz  egy hotelben

Újabb hétvége, újabb tűz egy hotelben 

Ezúttal egy etyeki szálláshelyen égett a berendezés.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.