Ha október, akkor olaszrizling!

2017. októberében a Winelovers csapata ismét megszervezi az Olaszrizling Október programsorozatot, ahol a vendégbor a Rajnai Rizling, így egész hónapban a rizlingeké a főszerep.

"Az eddigi hagyományoknak megfelelően a tematikus hónap keretében ez alkalommal is szeretnénk minél több fogyasztó figyelmét felhívni az Olaszrizlingre és a Rajnai Rizlingre. A programsorozat kapcsán idén is várjuk az együttműködő partnereket, akiknek programjainak leírását megjelentetjük: honlapjainkon, facebook oldalainkon, hírleveleinkben. Az esemény a Borászportál.hu és a Vinoport.hu oldalakkal való együttműködésben kerül megrendezésre, így ezek a felületek is aktívan részt vesznek a kommunikációban.

Milyen programokat várunk?

Néhány példa:

· Korábban csak palackkal elérhető Olaszrizlingek és/vagy Rajnai Rizlingek pohárra való kínálása.

· Olaszrizling/Rajnai Rizling kínálása pohárra napi/heti/aktuális ajánlat fogásaihoz.

· Olaszrizling és/vagy Rajnai Rizling kóstolók szervezése.

· Olaszrizlingre/Rajnai Rizlingre épülő vacsora szervezése.

· Olaszrizlingre/Rajnai Rizlingre épülő egyéb gasztronómiai program (pl. csokoládé és borkóstoló) szervezése · stb.

Mit kell elküldeni?

  • a program leírása
  • URL, ahol a program részletei megtalálhatók és átvezethetjük az érdeklődőket

    Határidő: szeptember 29." - írja a Winelovers szerkesztésünkhez eljuttatott közleményében.

Forrás: Vendég & Hotel


Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?