Ha valamikor, most van igazán szükség felajánlásra

Indul a doingGood! Mi az? Mindjárt kiderül.

Mint Magyarország legnagyobb szakmai kiadója, életre hívtuk a doingGood mozgalmunkat, amelynek segítségével felületeket biztosítunk segítő szándékú felajánlásoknak.

Ezen belül várjuk minden olyan gasztronómiai, szálloda- vagy vendéglátóipari vállalat vagy beszállító cég jelentkezését is, amely a lakosság érdekében és megsegítésére fel tudja ajánlani szolgáltatásait, termékeit, annak felületet és nyilvánosságot biztosítunk kiadónk weboldalán, illetve az általunk működtetett összes közösségi oldalon.  

A doingGood célja, hogy mindezek egy helyen elérhetőek legyenek azok számára, akik segítségre szorulnak.

Ha Ön felelős cégvezető, aki termékét, szolgáltatását ingyen tudja biztosítani a lakosság részére, legalább nagyvárosi, kerületi méretben, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy hírt tudjunk adni róla.

A felajanlas@doinggood.hu e-mail címünkre írja meg az alábbiakat:

a felajánlás tárgya: 1-2 szóban leírás:

itt ki tudja fejteni részletesen:

területi korlát: (melyik város, kerület, vagy országos)

egyéb korlát: (pl. június 1-ig, pl. 100 ezer db erejéig, stb.)

pontos elérhetőség: (ahol elérhető a felajánlás)

kapcsolat: ahol az önök vállalatát el lehet érni

Várjuk leveleiket, felajánlásaikat, amelyet azonnal közzéteszünk:  www.doinggood.hu

 

Forrás: Turizmus Online


Most megmutatják magukat Gyenesdiás rejtett kincsei

Most megmutatják magukat Gyenesdiás rejtett kincsei 

Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja méltán híres díjnyertes strandjairól, de igazi élmények a parton túl is felfedezhetők.
Idén új helyszínen folytatódik a Szeláví! Fesztivál

Idén új helyszínen folytatódik a Szeláví! Fesztivál 

Barátok, nyáresti koncertek, koccintás az élet apró örömeire és kirándulások a Dunakanyar egyik legszebb helyén
Helyzetjelentés a munkaerőpiacról: fluktuáció, munkaerő-kereslet, passzív leépítés, átképzés

Helyzetjelentés a munkaerőpiacról: fluktuáció, munkaerő-kereslet, passzív leépítés, átképzés 

Mérséklődött a fluktuáció, de a HoReCa-szektorra alapvetően ez még nem jellemző. Friss munkaerő piaci elemzés - fontos megállapításokkal.
Futóverseny és koncertek - jön az EU-napi futás

Futóverseny és koncertek - jön az EU-napi futás 

Szabó Balázs Bandája, a Carson Coma Akusztik Trió és a Lázár tesók is fellépnek május 12-én az idei Európa-napon.
Személyi hír házunk tájáról

Személyi hír házunk tájáról 

Kedves Olvasónk! Aki figyelemmel kíséri szakmai oldalunkat, napi hírleveleinket - láthatja, olvashatja, tudhatja, hogy új szerkesztő érkezett hozzánk Szöllősi Tímea személyében.
Őzek és manók lakhelye a medvehagymától illatos Bakony

Őzek és manók lakhelye a medvehagymától illatos Bakony 

A környék turisztikai célpontjait bejárva feltárul előttünk az időtlen természet és az évszázados történelem
Szintet lép a Csak a Mentes rendezvény

Szintet lép a Csak a Mentes rendezvény 

Új, az eddiginél nagyobb helyszínen, több, mint hetven kiállítóval április 20-21-én rendezik a Csak a Mentes Tavaszi Fesztivált.
Szigetcsép legfurcsább versenyét, a Hucul ösvényt idén is megrendezik

Szigetcsép legfurcsább versenyét, a Hucul ösvényt idén is megrendezik 

Szigetcsépen mindig van program, májusban például egy lovasverseny színesíti a mindennapokat.
Göncz Árpád és Fenyő János autóklasszikusai érkeznek Szegedre

Göncz Árpád és Fenyő János autóklasszikusai érkeznek Szegedre 

Száz különleges Mercedes, száz izgalmas történet .
Biztató eredmények a hazai turizmusban

Biztató eredmények a hazai turizmusban 

Az utazási kedv élénkülését elsősorban az idei több hosszú hétvégével magyarázzák a szakértők.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.