hirdetés
hirdetés

Haditechnikai, repülési és járműtechnikai kiállítás Budaörsön

Május elsejétől látogatható a Budaörsi Repülőtéren lévő "Cold War Park Budapest", amely nemcsak interaktív haditechnikai, repülési, illetve járműtechnikai kiállítás, hanem olyan turisztikai attrakció, amely a szervezők reményei szerint sok turistacsoportot vonz majd.

hirdetés

Szabó Gábor szervező és programfelelős a szakmai megnyitón, április 16-án, szerdán elmondta, hogy a csoportokat kaszkadőr show, catering sátor és fotópark várja. Céljaik szerint szeretnének felzárkózni a nagy élményparkokhoz, csoportok számára kisebb „harci” programokat is összeállítanak.

Az információ szerint hétfőtől péntekig tart nyitva, és a hétvégeken nyílt napokat tartanak kaszkadőr műsorral.

A helyszínen működőképes állapotban lévő harci eszközök vannak, amelyeket felügyelet alatt kipróbálhatnak, sok haditechnikai eszközzel ismerkedhetnek meg az ide látogatók. A kiállításon lévő összes fegyver hatástalanított, biztonságos a gyerekek számára is. A programok során fotókat készítenek a látogatókról, ahol hadi felszerelésben vagy katonai ruhákban pózolhatnak.

Kipróbálás előtt
Kipróbálás előtt

A helyszínen a szakmai nyitás napján a jelenlévőknek bemutatták a Legfelsőbb vezér című programjukat is, majd megismerkedtek a harci eszközökkel, repülőgépekkel és tankokkal.

Régi harckocsi
Régi harckocsi

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai