hirdetés
hirdetés

Hamarosan újraindul a Jet Airways

Megkapta a légi üzemeltetői engedélyt (AOC) az indiai hatóságtól az újraindulását tervező légitársaság, helyi lapok értesülései szerint a harmadik negyedévben indulhat el a cég első járata - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A bejelentést követően több adminisztratív és vezetői pozícióra kezdte meg a toborzást a vállalat.

A 2019 áprilisában leállt légitársaság a csődeljárás során új befektetőkhöz került, amelyek 2022 első negyedévében belföldi járatokkal tervezték az újraindulást.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A Jet Airways egykor India legnagyobb privát légitársasága volt, 120 repülőgépből álló flottájával Londonba, Dubajba, az Egyesült Államokba is közlekedett. Az állami Air India és a fapadosok viszont annyira lenyomták a jegyárakat, hogy már nem tudott versenyezni.
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés