hirdetés
hirdetés

Megnyílt a Lifestyle Hotel**** Mátra

Harmónia a hegyek között

Az egykori Bérc Hotel új néven, vadiúj köntösben, plusz egy csillaggal, megannyi új szolgáltatással várja a vendégeket.

hirdetés

Miközben az ország nagy részét beteríti a szmog, szó szerint fellélegzünk a kristálytiszta levegőjű Mátrában. A jó levegő és a páratlan mikroklíma persze kevés a turistacsalogatáshoz, de a Mátra nemcsak nyugodalmas erdő, hanem lehetőségekkel teli terület. Nem véletlenül tetszett meg e táj a Quaestor-csoportnak, amely Mátraházán építette meg az ország első hegyvidéki életmódszállodáját. Az egész évben nyitva tartó Lifestyle Hotel**** Mátra a tökéletes pihenés (legyen az aktív vagy passzív) mellett a megújulás és a harmonikus életmód megteremtésében kíván segítséget nyújtani. Innen a neve is: lifestyle, vagyis életstílus, életmód. A szálloda 114 szobájának és lakosztályának berendezését a természet és az évszakok ihlették – mindenhonnan páratlan kilátás nyílik a hegyre, az alsó szintekről csupán egy karnyújtásnyira van az erdő. A kényeztetésről és a felüdülésről az 1200 m2-es wellnessrészleg gondoskodik. A hotel éttermében az új ételkreációk mellett a hagyományos étkeket és a palóc konyha remekeit is megkóstolhatjuk. „Célunk, hogy vendégeink megtalálják az életvitelüknek és életszakaszuknak legmegfelelőbbet, legyen szó mozgásról, pihenésről, étkezésről vagy mentális feltöltődésről” – mondja Sellyei-Barócsi Melinda, a hotel értékesítési vezetője.

„A Bérc Hotel nagyon népszerű volt, ezért igyekeztünk átvenni azokat az elemeket – a különleges hangulatot, a vendégszeretetet –, amelyeket az üdülők igazán szerettek benne. Jövőre szeretnénk visszahozni a hétvégi élő zenét, ami miatt egykor sokan látogattak ide” – mondta az értékesítési vezető. Kiemelte: a csodálatos erdei és hegyi környezet csalogató, de kevesen tudják, hogy a Mátrában számtalan aktív, egyedi programlehetőség van egész évben. A hotel az aktív kültéri pihenést kedvelőknek erdei gyalogos és segwaytúrákat, síoktatást, kerékpár- és szánkókölcsönzést, valamint fűtött sí- és kerékpártárolót biztosít. A több mint 400 millió forint európai uniós támogatást elnyert Lifestyle Hotel**** Mátra 415 fős rendezvénykapacitásával a régió színvonalas konferencia-helyszíne is.

A Lifestyle Hotel**** Mátra a Quaestor-csoport Szállodaüzemeltetési Igazgatóságának első Lifestyle szállodája. A társaság Győrben, Budapesten, Szegeden és Balatonberényben tervez további szállodai beruházásokat.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!