hirdetés
hirdetés

Három új üzlet nyílt a budapesti reptéren

A napokban ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyitottak a Pier 1-ben, azaz a tavaly átadott több mint 11 ezer négyzetméteres 1. utasmólóban lévő üzletek. Az új épületrész több ezer négyzetméterrel növelte meg a 2A Terminál kapacitását, minden elvárást kielégítő, kényelmes várakozást és beszállást biztosítva az utasok számára, akik nyár óta már a Relay, a Heinemann Duty Free és a Cafe Frei termékeit is élvezhetik - tájékoztatta lapunkat a Budapest Airport.


hirdetés

A napokban hivatalosan is átvágták a szalagot az 1. utasmóló új üzleteinek bejáratánál, ünnepélyesen megnyitva és átadva ezzel az utasoknak a Relay és Heinemann Duty Free üzleteket valamint a Cafe Frei kávézóját. A móló 11 500 négyzetméteres utasforgalmi területén az induló és érkező utasok kényelmét 2500 ülőhely, nagyszámú vizesblokk és ivókutak mellett három, már meglévő bérlő egy-egy újabb kereskedelmi egysége biztosítja, tovább emelve ezzel a repülőtéri kínálat színvonalát. Az új boltokban nem csak az induló, hanem a schengeni övezetből az 1. mólóra érkező utasoknak is van lehetőségük vásárolni terminálról kivezető útjuk során.

A repülőtér üzemeltetője kiemelten fontosnak tartja, hogy partnereinek, bérlőinek megfelelő környezetet, együttműködést, valamint beruházási és fejlődési lehetőségeket biztosítson. Az eseményen Dr. Patrick Bohl, a Budapest Airport kereskedelem és ingatlan menedzsment vezetője elmondta: „A repülőtér menedzsmentje elkötelezett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén lévő létesítmények, üzletek és éttermek fejlesztése, valamint az utasélmény folyamatos növelése mellett, annak érdekében, hogy a régiós versenyképességünket megőrizzük és erősítsük. Idén nyolcadjára nyertük el „Kelet-Európa legjobb repülőtere” kategóriában a Skytrax-díjat, ami az egyik legrangosabb, az utasok szavazatán alapuló légiközlekedési elismerés. Azonban ahhoz, hogy ezt a jövőben is megtartsuk, a repülőtéri üzletek kínálatát és szolgáltatásait is folyamatosan szem előtt kell tartanunk.” Hozzátette: „Bérlőink támogatására a járvány legnehezebb hónapjai alatt is kiemelt figyelmet fordítottunk, hiszen az utasélmény emelése közös érdekünk, közös erőfeszítésünk és közös sikerünk.”A Lapker Zrt. által üzemeltetett hat repülőtéri Relay üzletben napilapok, magazinok és könyvek széles választéka fogadja az utasokat. A Heinemann összesen hat üzlettel van jelen a budapesti repülőtéren, így a SkyCourt, a 2A és a 2B Terminál mellett most már az 1. utasmólón található Duty Free üzletben is elérhetővé váltak a prémium minőségű delikátesz termékek, kozmetikai cikkek, kiegészítők és játékok az utazóközönség számára. A Cafe Frei által kínált minőségi kávékon keresztül mind az öt kontinens különleges kávékultúrája megtalálható a kínálatukban. A kávékülönlegességek mellett teák, desszertek és szendvicsek széles választéka várja a vásárlókat. 


hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!