hirdetés
hirdetés

Haszon Kártya, amivel mindenki jól jár

Különleges kedvezménykártyát hozott létre a közelmúltban a TableFree, amelynek előnyeit hétfőn, sajtótájékoztatón ismertették meg a meghívott újságírókkal.

hirdetés

A névre szóló, egy évig érvényes Haszonkártyával mindenki jól járhat: birtokosai akár 50 százalékos kedvezményt kaphatnak a TableFree partnereinél, akiknek köre folyamatosan bővül. Már nem csak Budapesti éttermek, hanem Balaton környéki vendéglátóhelyek, szállodák, wellness-, egészség-, szépség- és fitneszközpontok, gyermekprogramok, webshopok is kínálnak kedvező ajánlatokat a Haszonkártya-programban. A 20-50 százalékos kedvezményt jelenleg országszerte több mint 70 helyen vehetik igénybe a kártyatulajdonosok. Jótékony célt is szolgál, hiszen a cég minden kártya-eladás után tizenöt százalék adományt ajánl fel a Magyar Vöröskereszt humanitárius tevékenységének támogatására. 

Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója a tájékoztatón hangsúlyozta, hogy a beérkezett adományokból a fedél nélkül élők étkeztetése mellett, a támogatási célt kiterjesztik a gyermektáboraikban nyaraló rászoruló gyerekek étkeztetésére is. Lapunk munkatársának kérdésére elmondta, hogy nyári táboraik közül kiemelkedik a 7csoda Élménytáboruk, amelyet a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt önkéntesei alkottak meg és rendeznek meg már harmadik éve.

"Tavaly ezer diák nyaralt a szervezésünkben, idén is ennyire számítunk. Nagyon fontos cél az ország megismertetése is, hogy milyen érdekességet, értékeket tudunk megmutatni, főleg, ha sérült gyermekekről van szó, mert számukra önmagában is nagy élmény otthonról kimozdulni. Komoly hátteret kell biztosítani ilyenkor, mert egy sérült gyermek esetében sokszor egy kísérőre is szükség van" - mondta. 

Hirdetés

Rendelje meg Haszonkártyáját tőlünk, kedvezménnyel!

Minden kártya névvel és lejárati idővel ellátva, egyedileg készül, szállítási ideje a megrendeléstől számítva 2-3 hetet vesz igénybe. Haszonkártyájához most kedvezőbben juthat hozzá!

Kattintson és ismerje meg a részleteket >>>

A sajtótájékoztató házigazdája a Millenárison a Gondolkodj Egészségesen! Program volt – a Program és a Haszon Kártya együttműködése most indul el. A GE! Program olyan civil kezdeményezés, melynek célja, hogy az első három életév utáni legfontosabb időszakban, az óvodáskorban segítsen a gyereket nevelő szülőknek, illetve óvodapedagógusoknak. A Program részéről Bácskai Márta programvezető vett részt az eseményen. Az RTL Klub Fókusz című műsorának képviseletében Barabás Éva beszélt az RTL Klubon hamarosan elinduló kommunikációs kampányról.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai