hirdetés
hirdetés

Hó-Show és Fridge Fesztivál a Hungexpon

A Hó-Show kiállítást és a Fridge Fesztivált idén november 21-24. között rendezik meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, a Sziget Kft., a Meex Kft. és a Hungexpo Zrt. közös szervezésében.

hirdetés

A régió legnagyobb havas fesztiválját téli szezonnyitó eseménynek szánják a rendezők. Az itthon már jól ismert Fridge - idén a Hungexpo kiállításával, a Hó Show-val fuzionálva - a korábbinál is látványosabb sportbemutatókkal és neves világsztárokkal tarkított programjáról október 17-én sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.

A látványos téli extrémsport-versenyekkel színesített programot már most nagy várakozás előzi meg. Idén a motorsportok kedvelőit is bevonják a rendezvénybe - a levegőben szálló akrobatika mellé már hang is társul - a ski-doo-k, vagyis a motoros szánok jóvoltából.

Elugró rámpa és hatalmas hóhegy épül a hószán-ridereknek, az ugrások akár a 30 métert is meghaladhatják. A versenyeket, bemutatókat követő bulik hajnali tartanak. A novemberi kiállítás és fesztivál mellett a hütték hangulatát idéző gasztro-fesztivált is rendeznek, ahol a vásárlás és a programok szüneteiben forralt bor, téli italok és ételek várják az érdeklődőket.

A Fridge fesztivál a látványos bemutatókat a honi zene aktuális sztárjaival és a nemzetközi party-szcéna legismertebbjeivel színesíti. Többek között itt lesz a Hősök, a Belga, a PASO és a Kartel is. A buli a 21-i nulladik nappal indul.

A 22. Hó Show-n a téli sportoláshoz szükséges sportfelszerelések és kiegészítők valamint számos hazai és külföldi utazási ajánlat várja idén is a látogatókat a vásárterület D pavilonjában. A Magyar Síakadémia és a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány mentési- és oktató bemutatókat tart, valamint a látogatók kipróbálhatják a shredder-eket (hernyósnowboard), snowsegway-eket és a szabad területen épített kötélpályát. Megemlékeznek a magyar sísport 100. jubileumáról is a Magyar Sí Szövetség közreműködésével.

A szervezők elmondták, hogy a hazai rendezvénnyel szinte egy időben rendezik meg Bécsben is az eseményt, a Duna Szigeten.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai