hirdetés
hirdetés

Húsz év alatt 180 ezerszer fordultak a sárvári Tourinform irodához

 Közel 6 ezer napon át, 44 ezer órában álltak az érdeklődők rendelkezésére. 

hirdetés

Két évtized. Ennyi ideje várja és szolgálja ki információkkal a Sárvárra érkező turistákat a gyógyfürdős település Tourinform irodája. Egészen pontosan 240 hónapon keresztül, közel 6 ezer napon át, 44 ezer órában. És nem csak helyben informálnak a Tourinform kollégái, hiszen az évek során közel 20 külföldi vásáron, workshopon és magyar napon is népszerűsítették Sárvár kínálatát.

Óriási számok – mondja Haller Ferenc, a turisztikai információs pontot is működtető Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője. Ahogy Sárvár az utóbbi években egyre előrébb kerül a TOP hazai úticélok között, úgy növekszik a Tourinformhoz beérkező érdeklődések száma is. A pandémia előtt nyaranta már a tízezret is meghaladta az irodához fordulók száma.

​​Országos Tourinform találkozó, 2022. Nyíregyháza – Bődi Ivett-től, a turizmus stratégiai megvalósításért felelős vezérigazgató-helyettesétől Németh Fanni, a sárvári Tourinform iroda dolgozója veszi át a jubiláló irodáknak járó oklevelet.
​​Országos Tourinform találkozó, 2022. Nyíregyháza – Bődi Ivett-től, a turizmus stratégiai megvalósításért felelős vezérigazgató-helyettesétől Németh Fanni, a sárvári Tourinform iroda dolgozója veszi át a jubiláló irodáknak járó oklevelet.

Tavaly óta új helyen, egy, a korábbinál sokkal korszerűbb információs irodában fogadják a Sárvárra érkező utazókat. Valamint a főszezonban a Nádasdy-vár előtt külön információs pontot – infó-viskót – is üzemeltetnek a fürdővárosban. Az érdeklődőket nem csak információkkal segítik, a betérő vendégeknek akár kerékpár bérlésre, illetve különféle helyi és környékbeli eseményekre szóló jegyek megvásárlására is lehetőségük van.

Nyáron ráadásul a megszokottnál hosszabb ideig, heti 22 órával bővített irodai nyitva tartással, két helyszínen is informálódhatnak a Sárvárra érkező, kikapcsolódásra vágyó vendégek. Illetve eszközöket kölcsönözni sem csak a Tourinform irodában tudnak. Az idei évtől a sárvári Csónakázó-tónál lévő szabadidő parkban is lehet már e-bike-ot, e-rollert és segwayt bérelni.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés