hirdetés

Idén először Ausztriában is lesz Torkos Csütörtökhöz kapcsolódó esemény

A Magyar Turizmus Zrt. az ausztriai magyarok körére kiterjedő turizmus-mozgalma idén először Ausztriában is népszerűsíti az itthon 11. születésnapját ünneplő Torkos Csütörtököt.

hirdetés

A Gasztroélmények Évében a klasszikus kampányeszközök mellett az MT Zrt. az ausztriai magyarok szóbeszéd marketingjére is épít, amelynek kitűnő fóruma a Rot-Weiss-Rot in Ungarn turizmus-mozgalom.

A bécsi Speck.takulär magyar kisétterem- és delikátesz szaküzlettel összefogva az MT Zrt február 11-én rendhagyó rendezvénnyel hívja fel a figyelmet a gasztronómiai akcióra. A meghívottak az MT Zrt. ausztriai „turizmus-nagykövetei", akik osztrák barátaik, ismerősek, rokonaik körében megismertetik az akciót és a hozzá kapcsolódó hagyományt.

Az akció jól kapcsolódik a tematikus évhez, amelynek kommunikációját az osztrák piacon az év elejétől megkezdte az MT Zrt. bécsi irodája. Az osztrák fővárosban 12 magyar érdekeltségű étteremmel működik együtt az MT Zrt., amelyek többségében egész évben magyar info-sarok is működik.

Az idei tematikus évre az MT Zrt számos rendezvénnyel és aktivitással készül Ausztriában. A PR és sajtómegjelenések mellett február 22-én a Bécsi Sommelier Egyesülettel közösen kampányolnak a magyar csúcsborok elismertetése érekében. A szakmai tanulmányutak mellett kóstolók és bemutatók is szerepelnek az éves akciótervben.

(forrás: Magyar Turizmus Zrt., Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint szükséges az érdekképviseleteknek a mozgáskorlátozott turisták érdekeiért lobbizni?

Kiadónk társoldalai