hirdetés
hirdetés

Idén is együtt buliztak a turisztikai képviseletek

A több éves hagyományokhoz híven idén is megrendezte nyárköszöntő partnerpartiját a Magyarországon működő Nemzeti Idegenforgalmi Képviseletek szövetsége (ANTOR) június 15-én a Károlyi-palotában működő Károlyi étterem és kerthelyiségben. Szerencsére az idő kedvezett az ünneplőknek, így a kerthelyiségben köszöntötte a megjelenteket a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal budapesti képviselet-vezetője, Soňa Jelínková.

hirdetés

Soňa Jelínková örömmel számolt be arról, hogy a statisztikák szerint több magyar turista látogatja Szlovákia nevezetességeit, idén márciusig már 35 százalékos növekedést tapasztaltak. Ugyanakkor egyre több szlovák turista keresi fel Magyarországot.

Ezt követően a Ciprust, Horvátországot, Lengyelországot és Máltát képviselő kollégák köszöntötték az utazási irodásokat és a szaksajtót, és reményüket fejezték ki, hogy jövőre ismét együtt ünnepelhetnek. Az eseményen a Máltai Turisztikai Hivatalt Hangya Edina, a Horvát Idegenforgalmi Hivatalt Marin Skenderovic, Ciprust – a 2013-ban bezárt képviselet a követségen belül működik tovább – Ács Viktória képviselte.

Lengyelország képviselője, Bakonyi Erika elmondta, hogy bár irodájuk már bezárt, de ő személyesen továbbra is dolgozik, küldi a hírleveleket, működik a Facebook-oldal, szervezi a tanulmányutakat, és a www.lengyelorszag.travel oldalon az utazók minden információt megtudnak, amire szükségük van.

Minden megjelent képviseletvezető azon a véleményen volt, hogy a statisztikák alapján jó évnek néznek elébe, és országukat egyre több magyar turista keresi fel.

A partin vacsora után tombola következett, a vendégek kiváló ciprusi és máltai borokat kóstolhattak, és késő estig beszélgettek.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai