hirdetés

Igluajánlattal erősít idén télen nálunk Svájc

Idei téli újdonságait mutatta be a Svájci Idegenforgalmi Hivatal (Schweiz Turismus) október 8-án, a pesti Doboz szórakozóhelyen. Az idei trendeknek megfelelően történelmi helyekkel, nosztalgia síprogramokkal és meghökkentő dizájnú szállodákkal várják a hozzájuk érkezőket.

hirdetés

Összeállítottak egy „Swiss Historic Hotels” elnevezésű listát, amelyen többek közt szerepel a Hotel du Pillon les Diablerets a Genfi-tó körzetében, vagy a szintén történelmi levegőjű Hotel Monte Rosa Zermatt-ban. Aki e különleges szálláshelyekre vágyik, alaposan a tárcája mélyére kell nyúlnia, és átlagban úgy számoljon, hogy többszázezer forint alatt nem úszhat meg egy-egy histórikus hotel-utazást. A tipikus svájci hotelek gyűjtőnév alatt már többek számára elérhető listát találunk, bár itt is van ötcsillagos ház, azonban háromcsillaggal jelölt is – ami szintén kellemes szálláshely –, csak persze luxus nélkül.

A külföldről érkezők körében a legkeresettebbek amúgy a design&lifestyle hotelek, ezekből kettő idén decemberben nyílik majd meg, Magyarországról pedig az egyik utazási irodával – a Neckermann-nal karöltve – az igluhotelekbe vágyókat célozzák meg az idei téli szezonban, velük állítottak össze speciális ajánlatot az idegenforgalmi szakemberek – szintén nem a vékonyabb pénztárcával rendelkező utazóréteget megcélozva.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai