hirdetés

Imádták a vendégek az idei Kávébár Bazárt

Jövőre a program tovább nő, és valószínűleg tágasabb helyszínre költözik, ígérik a szervezők.

hirdetés

2 nap alatt 4 bajnokság és 2000 látogató - ezek az idei Kávébár Bazár mutatós számai, amelyek azt bizonyítják, hogy a március első hétvégéjén szervezett kávés program a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseményévé vált.

A két nap során számos kiállító és program várta a vendégeket, és négy szakmai bajnokság is zajlott. A Magyar Barista Bajnokság nyertese Török Ádám lett, így ő képviseli hazánkat az amszterdami világdöntőn.

A nem hivatásos kávérajongók versenye, az Amatőr Magyar Barista Bajnokság győztese Nagy Pál Máté, a kreativitásra építő Hungarian Barista League bajnoka pedig Fazekas Andrea lett.

A Magyar Sommelier Bajnokság nyilvános döntője a rendezvény társhelyszínén, a Gerbeaud Házban szintén nagy siker volt, és idén Angerman László bizonyult a legjobbnak.

A szakmai előadásokat is nagy érdeklődés fogadta; Köztük volt a kávés szakma egyik legismertebb szereplője, Tóth Sándor a Costa Rica-i Bányai-kávéfarmon szerzett élményeiről mesélt, a szintén komoly elismerésnek örvendő Várady Tibor pedig „És amúgy ki a jó barista?” címmel kerekasztal-beszélgetést tartott.  

A kávéillat pedig egész hétvégén betöltötte az Erzsébet téri Aqváriumot, ahol a látogatók több mint negyvenféle kávét, valamint teákat, borokat, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket kóstolhattak. A szakma és a törzsközönség mellett idén is sok új vendéget vonzott az esemény, és a szervezők azt tervezik, hogy jövőre tágasabb környezetben ünneplik majd a program tízéves születésnapját.

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai