hirdetés
hirdetés

Ismét a Főtaxi a reptér hivatalos szállítója

A Főtaxi lett a befutó a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderén, így a társaság 2020 decemberétől újabb öt évre a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos taxis partnere.

hirdetés

Az együttműködés 2010-es kezdete óta immár a harmadik egymást követő repülőtéri pályázaton is a Főtaxi ajánlata bizonyult a legjobbnak. Az új megállapodás jelentőségét növeli, hogy a vírushelyzet gazdasági hatásaitól különösen sújtott taxisok számára a járvány utáni időszakban a piacon egyedülállóan biztos munkát, jól kalkulálható bevételi forrást jelenthet majd a jelenlegi, illetve a flottához a jövőben csatlakozó főtaxis sofőröknek.

bud.hu
bud.hu

A folytatódó együttműködés keretében a Főtaxi számos fejlesztést tervez a repülőtéren. Az elektromos töltőfejek számát megnégyszerezik, így a tervek szerint egyszerre akár 18 elektromos autó töltésére lesz lehetőség, ezen túlmenően pedig az ügyfelek kiszolgálásának minőségét emelő innovatív, digitális fejlesztéseken is dolgoznak. A töltő-infrastruktúra fejlesztése azért különösen fontos, mert a Főtaxi rendelkezik a hazai taxiszolgáltatók között a legnagyobb elektromosautó-flottával, amely ráadásul – a taxis partnereknek nyújtott kedvezményeknek és ingyenes töltési lehetőségnek köszönhetően – folyamatosan növekszik.

„Örülünk, hogy folytathatjuk a szolgáltatás-orientált együttműködésünket a Főtaxival, akik ismét a legjobb ajánlatot tették. A jelentős elektromos autóflotta fontos felajánlás, hiszen a fenntartható és környezetbarát működés kulcsfontosságú fókuszterület a Budapest Airport számára”, mondta Dr. Rolf Schnitzler, a Budapest Airport vezérigazgatója.

„Bár a járványhelyzet miatt a turizmus és különösen a repülőtéri fuvarszám az elmúlt időszakban minimálisra csökkent, bizakodunk, hogy a jövő év második felére az utasforgalom is visszatérhet a megszokott kerékvágásba. Hosszú távon gondolkodunk, ezért különösen fontos, hogy az új megállapodás a vírushelyzet gazdasági hatásaitól sújtott taxis partnereink számára – a piacon egyedülállóan – biztos munkát, jól kalkulálható bevételi forrást jelent majd”, nyilatkozta Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója.

 

(forrás: Noguchi Porter Novelli )
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai