hirdetés

JAB, Katalin, Magdi és Magdaléna

Családias hangulatú születésnapi partira invitálta üzleti partnereit a JAB Csoport magyarországi képviselete szeptember 6-án este, elegáns budai villájukba.

hirdetés

Először a németországi anyavállalat, a JAB ANSTOETZ elnöke, Chris-Jacob Schminnes köszöntötte a most 10 éves magyarországi képviseletük teljes csapatát, Bakody Katalin vezetésével.

Majd az ünnepeltek nevében a hazai képviselet vezetőnője tartott rövid beszédet, amelyben többek közt elmondta, számára ez a tíz év olyan volt, akár egy álom megvalósulása. Hiszen egy volt hazai, jóval kisebb lakástextil cégtől indult ez a munka sok olyan kollégával együtt, akik most szintén vele együtt a JAB Csoportot képviselik. Győrből érkeztek, és költöztek Budapestre, mindössze egyetlen márkával dolgoztak annak idején, ez szélesedett ki akkor, amikor a JAB megkereste őket, hogy szívesen dolgoznának együtt a magyarokkal, és a Bakody Katalin vezette csoportot bízták meg a JAB magyarországi képviseletével. 10 éve ők az egyik tagja annak a hatalmas textílcégnek, amely Magyarországon kívül 80 országban van jelen.

Varró Zoltán designer is köszöntötte az ünnepelteket, és elmondta, azért szeret a JAB-bal dolgozni, mert nagy cég, ami biztonságot ad mind minőségben, mind választékban, majd röviden mesélt az általa tervezett Aria Hotel2 munkálatairól.

A beszélgetéseket követően Rúzsa Magdi érkezett a kertben kialakított színpadra, aki minikoncerttel lepte meg a meghívott vendégeket: a Magdaléna c. zenés műből adott elő gyönyörű hangzású dalbetéteket.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai