hirdetés
hirdetés

Eredjünk futásnak tavasszal!

Tavasszal többféle sporteseményen is részt vehetnek az aktív időtöltést kedvelők, akár a futást részesítik előnyben, akár teljesen új mozgásformákat próbálnának ki.

hirdetés

Most, hogy lassan megérkezik a jó idő, elkezdhetjük tervezni a sportos és szabadtéri programokat. A Budapesti Sportiroda rögtön három programot is a figyelmünkbe ajánl.

Futás a Balaton körül

Március 20-23. között kerül megrendezésre a SPURI Balaton és FélBalaton Szupermaraton. Lehet nevezni 4, 2 és 1 napos futásra is a Balaton körül. A BSI idén is legalább 1000 futót vár az eseményre.

A napi szakaszok a következőképpen alakulnak:

Csütörtök: Siófok - Fonyód 48,2 km (15,8 + 16,1 + 16,3)
Péntek: Fonyód - Szigliget 52,9 km (16,1 + 15,6 + 21,2)
Szombat: Badacsony - Balatonfüred 43,6 km (13,5 + 17 + 13,1)
Vasárnap: Balatonfüred - Siófok 50,7 km (16,2 + 19,5 + 15)

Bővebb infóért kattintson ide!

Forrás: futanet.hu
Forrás: futanet.hu


Új mozgásformák a Testébresztő Fitnesz Napon

Április 5-én a budapesti Syma csarnokban rendezik meg a 8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Napot, ahol többek között Béres Alexandrával, Katus Attilával és Tatarek Rezsővel edzhetünk együtt, de olyan mozgásformákat is kipróbálhatunk, mint a bodyArt Energetic, a gerincjóga mozgásterápia hatha jógával, a Dance Box, a Hexagon, a Tacfit vagy a Clubbell Yoga.

Bővebb infóért kattintson ide!

Forrás: Fitnesz Nap Facebook oldala
Forrás: Fitnesz Nap Facebook oldala


Félmaraton Budapesten


Április 13-án pedig a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaratonon lehet részt venni Budapesten, futás közben pedig Dj Dominique zenéje ad kellő erőt a táv teljesítéséhez.

Bővebb infóért kattintson ide!

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk