hirdetés
hirdetés

Kapacitást bővít télire a portugál légitársaság

A téli szezonban minden nap direkt járat közlekedik Lisszabon és Budapest között.

hirdetés

A TAP portugál légitársaság magyarországi igazgatója, Szolnok Péter lapunknak elmondta, hogy a téli menetrendi időszakban, október 28-tól a hét minden napján közvetlen járat közlekedik Budapest és Lisszabon között. Addig a csütörtöki és pénteki járat leszáll Prágában is, így a helyek megoszlanak a két városban felszálló utasok között. A gépek töltésében az utazásszervezőkre is számít a légitársaság, a Kartago Tours Zöld-foki-szigeteki programját ezen a télen is a légitársaság járataira alapozza. Szolnok Péter kiemelte, hogy kedvező áron kínálják egyebek mellett Miamit is.

Sikeresnek bizonyult a légitársaság júliusi romániai járatnyitása: a gépek 86%-os átlagos töltéssel közlekednek, Bukarestből ezért télen is marad a heti három járat.

A TAP privatizációja is napirenden van: az Európai Unió előírta az – egyébként nyereséges - cég többségének eladását. Eddig az Iberiát és a British Airways-t tömörítő IAG érdeklődött, de ők visszaléptek. Most komoly kérőként jelentkezett viszont a kolumbiai és Costa Rica-i hátterű AviancaTaca légi szövetség.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai