hirdetés
hirdetés

FIFA-kongresszusnak ad otthont a HUNGEXPO

Tavaly félmillióan fordultak meg a HUNGEXPO pavilonjai között, idén legalább ennyi érdeklődőt várnak a szakvásárok és kiállítások. A cég évadnyitó sajtótájékoztatóján az is kiderült: idén a sport lesz az idei Utazás kiállítás fő témája.

hirdetés

Ganczer Gábor a HUNGEXPO Zrt. vezérigazgatója elmondta: sikeres évet zártak, hiszen a válság ellenére 25%-kal növelték az árbevételüket, amelynek nagy részét a Vásárközpontban rendezett hagyományos kiállítások például az Utazás vagy a HOVENTA adta.

A saját szervezésű kiállítások tavaly mintegy 5000.000 látogatót vonzottak. 2011-ben kulturális eseményeket, nagyszabású koncerteket (David Guetta, Csík zenekar), kongresszusokat is szerveztek, amelyeken több mint 20.000 résztvevő jelent meg, és ez kb. 80.000 vendégéjszakát jelentett a budapesti szállásadóknak.

A tavaly novemberben debütált Ízek és borok kiállítást az idén ősszel is megrendezik.

Nálunk ülésezik a FIFA

Ganczer Gábor, a HUNGEXPO és Budapest közös sikerként aposztrofálta, hogy idén itt bonyolítja éves kongresszusát a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA). A rendezvényekről elárulta: idén 22 kiállítás nyit meg, a kiállítási szezon pedig január 25-én veszi kezdetét az AGROMashEXPO-val.

A vezérigazgató kiemelte: minőségi garanciát jelent, hogy az egyes szakterületek legfontosabb szereplőivel – így a Magyar Turizmus Zrt.-vel – dolgozhatnak együtt. Idén sem maradhat el a méltán híres Utazás kiállítás, amely március 1-4. között, még több kiállítóval, 2200 nm2-en várja az érdeklődőket.

A díszvendég Lengyelország lesz, a hazai városok közül Debrecen kerül a középpontba. Az Utazás kiállítás első napján tárgyalótér működik majd – ez lesz a szakma találkozóhelye, ahol kényelmes és modern körülmények között történhetnek az üzletkötések. Idén is megrendezik az üzleti turisztikai seregszemléjét, a Business Travel Show-t.

Utazz és sportolj! Irány az Olimpiák, irány London!

Az Olimpia évében az Utazás kiállítás tematikája sport témakörrel is bővül – a kiállításon a Magyar Olimpiai Bizottság saját programsorozattal lesz jelen. Az Olimpiai Pavilonban bemutatják az olimpiai sportágakat, és személyesen is jelen lesznek sportvezetőink és élsportolóink.

Jön a Digitális Katalógus

Az Utazás kiállítás katalógusa idén digitális formában jelentkezik, amely így jóval szélesebb körhöz jut majd el, mint az eddigi nyomtatott változat. Az online újdonságok között feltűnik majd a virtuális utazás kiállítás és egy még erősebb közösségi média aktivitás, de újra lesz „legjobb attrakció” verseny, és ismét meghirdetik a kiállítók akciós ajánlatait a weboldalon. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!