hirdetés

Ki a legjobb MagyarországON?

Ha Ön turisztikai szektorban dolgozik és az elmúlt két évben volt olyan kommunikációs kampányuk, melyre büszke vagy úgy gondolja kiemelkedik a többi közül, akkor nevezze be a Turizmus&Vendég és az MTÜ közös pályázatára, a MagyarországON-ra!

hirdetés

Az értékelés szempontjai:  

  • Print alkategória: A dizájnt, kivitelezést és funkciót értékeljük.
  • Digitális alkategória: Weboldal, applikáció esetén a dizájnt, kivitelezést, felhasználóbarátságot, hasznosságot értékeljük.
  • Facebook, Instagram vagy egyéb közösségimédia oldalak és kampányok esetében a kreativitás és dizájn mellett az aktivitást, interakciót és a lájkok számát is figyelembe vesszük.
  • Hirdetés alkategória: Azokat a vásárolt hirdetéseket értékeljük, melyek kreatívabbak, ötletesebbek, dizájnosabbak a többi pályamunkánál.

A zsűrizés menete:

1. FORDULÓ:
A zsűri az első fordulóban zárt online felületen értékeli a pályaműveket. Az online értékelésben turisztikai kommunikációs szakértők, a szektor elismert képviselői vesznek részt. Minden zsűritag zárt, online rendszerben névre szóló belépőkóddal pontozza az alkotásokat 1-10-es skálán (0 pont nem adható). A zsűritagok pontszámainak átlaga alapján a verseny kiírója határozza meg a shortlistet. Nem kerülhet shortlistre a nevezések több mint 50%-a. Ha egy kategóriában egyik alkotás sem éri el a meghatározott pontszámot, a kiíró nem hirdet shortlistet.

Ha egy zsűritag valamely alkotásban érintett (saját cégének vagy direkt versenytársnak készült munka), nem adhat pontot a kampányra.

2. FORDULÓ:
A második, személyes zsűrizési fordulóban az egyes kategóriák győzteseit és helyezettjeit választja ki a zsűri. A zsűrinek belátása szerint jogában áll egy adott kategóriában több győztest is kiválasztani, esetleg egyáltalán nem választani győztest, vagy csak második, harmadik helyezéseket hirdetni. Vitás kérdésekben a zsűrielnök dönt.

A zsűri azon tagjai, akik valamely kategóriában érintettek, azaz pályázatuk shortlistre került, az adott kategória megbeszélésében nem vehetnek részt. ​Amennyiben a zsűri nem ért egyet egy nevezés kategóriába való besorolásával, joga van áthelyezni és másik kategóriában értékelni.

A nevezési határidő: 2018.05.18.

Nevezési díj: 8900 Ft + áfa / nevezés

  

A kategóriákért kattintson ide!

Az online nevezésért kattintson ide!

 

További információ: MAGYARORSZAGON.TURIZMUSONLINE.HU
Légrády Edit,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , +36 1 430 4563

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai