hirdetés
hirdetés

Kinyitott a beoltottaknak a magyarok legvágyottabb nyaralóhelye

Az egzotikus szigetállam - ahová egy felmérés szerint a magyarok egyik leginkább vágyakoznak -  az első ország, ahol a karantént is elengedik, ha be vagyunk oltva koronavírus ellen.

hirdetés

Újranyitotta határait a Seychelle-szigetek, és a karantént is elengedték azoknak, akiket már beoltottak koronavírus ellen. Ezt persze nem elég bemondani a határon, kell erről egy hitelesített dokumentum is, amit az az ország állít ki, ahol az oltás történt. 

Negatív PCR-teszttel és egy tíznapos karanténnal eddig is lehetett utazni a Seychelle-szigetekre, ami a turizmusnak köszönheti GDP-je 65 százalékát. Most abban reménykednek, hogy ezzel a lépéssel eggyel előrébb léphetnek az újranyitásban, és nem mennek tönkre a kisebb szállodák - írja a 444.

A repjegy.hu 2019 decemberében közölte egy felmérésének az eredményeit a magyarok leginkább vágyott úti céljairól, amelyben több mint 40 ezer magyar utazó vett részt. Az átaluk adott válaszok alapján a képzeletbeli bakancslista élén Bali és a Maldív-szigetek szigetek mögött a dobogó harmadik fokán a Seychelle-szigetek áll, amelyet a válság előtt számos utazásszervező programozott.

(forrás: 444)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai