hirdetés

Komoly díjakat söpört be a pesti luxushotel

Már csak felsorolás szinten is nagyon impozáns a névsor: Magyarország Legjobb Városi Luxusszállodája, Magyarország Legjobb MICE Hotele, Magyarország Legjobb Hotel Spája és Arany fokozatú Zöld Szálloda.

hirdetés

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 28 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, azóta számos szakmai elismerésben és közönségdíjban részesült. Az elmúlt években az új versenytársak megjelenése, idén a járvány okozta kihívások miatt is hatalmas megtiszteltetés az egész évben folyamatosan nyitva tartó szálloda számára, hogy erőfeszítéseik nem maradtak észrevétlenül. Az ötcsillagos ház az elmúlt napokban négy rangos díjat kapott, nézzük akkor sorban, melyik díj mit is jelent pontosan, és milyen elismerést jelent az ötcsillagos budapesti háznak:

- Magyarország Legjobb Városi Luxusszállodája (Country Win in Luxury City Hotel 2020) – World Luxury Hotel Awards

A 2006-ban alapított World Luxury Hotel Awards a luxusszállodák számára hatalmas elismerés, amelyet vendégek, utazók és szakmai szervezetek véleményét figyelembe véve ítélnek oda a nyerteseknek. Évente több mint 300 000 szavazat érkezik be. A luxusszállodákat különféle kategóriákban versenyeztetik, lehetőséget adva, hogy kiemeljék azok egyedi értékeit és különleges szolgáltatásait.

Magyarországon egyedül a Kempinski Hotel Corvinus Budapest kapta meg idén a WLHA díjat, és még tovább fokozza a luxusszálloda-csoport örömét, hogy 2020-ban világszinten az általános győztes a gyönyörű fekvésű The Apurva Kempinski Bali lett.

- Magyarország Legjobb MICE Hotele (Hungary’s Best MICE Hotel 2020) – Word MICE Awards

A World MICE Awards ™, amelyet idén először ítéltek oda a MICE turizmus kiválóságainak, a World Travel Awards ™ testvéreseménye, ez utóbbin a Kempinski Hotel Corvinus Budapest sokszor szerepelt a díjazottak között. A szavazatok utazási szakemberektől és a nagyközönségtől érkeztek. Rina van Staden, a World MICE Awards igazgatója elmondta: „Nyerteseink mindannyian figyelemre méltó rugalmasságot tanúsítottak a soha nem látott kihívások évében és a MICE-szektor legjobbjait képviselik.”

- Magyarország Legjobb Hotel Spája (Hungary's Best Hotel Spa 2020) - World Spa Awards

A 2015-ben alapított World Spa Awards a fürdőturizmus- és wellness szektor kiválóságainak elismerésére és jutalmazására irányuló globális kezdeményezés. A szavazatokat minden évben a szektorban dolgozó szakemberek, valamint a fürdőturizmus résztvevői adják le.

A World Spa Awards-ra idén rekordszámú szavazat érkezett, ami azt jelenti, hogy a fürdő- és wellness-turizmus iránti érdeklődés még soha nem volt olyan élénk, mint most. A díj célja a fürdő- és wellness-turizmus színvonalának emelése és a fejlődés elősegítése azáltal, hogy díjazza a szakterület vezető szolgáltatóit.

- Arany fokozatú Zöld Szálloda 2021-2022 - MSZÉSZ

A három nemzetközi díj után álljon itt az az elismerés, amelyet a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ)  ítél oda kétévenként olyan szállodáknak, amelyek sokat tesznek a fenntarthatóságért. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a következő két évben is büszkén viselheti az arany fokozatú "Zöld Szálloda 2021-2022" címet.

 

 

(forrás: Kempinski / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai