hirdetés
hirdetés

Konferenciák ideje

Nem tudom, észrevették-e, de október közepe óta egymást érik a turisztikai tárgyú, vagy a turizmushoz is kötődő konferenciák, rendezvények.
hirdetés

Szűk létszámú szerkesztőségünk tagjai osztódással szaporodva próbálnak az összes fontos eseményről tudósítani, de ez sokszor nem is olyan egyszerű. Mondjuk azokon a napokon, amikor nyolc helyen kellene egyszerre lennünk, Balatonfüredtől Debrecenig. Persze, a szakma aktivitása meg is könnyíti a dolgunkat, hiszen ezeken a fórumokon rengeteg új, érdekes és hasznos információhoz lehet hozzájutni. Ha az összes konferenciáról becsületesen, részletesen beszámolnánk, jövő márciusig tele lenne a Turizmus Trend. Ez persze lehetetlenség, de a legfontosabb trendekről ígérem, hogy a következő lapszámokban írni fogunk.

De talán nem véletlen ez a hihetetlen szakmai aktivitás. Már csak azért is, mert rengeteg bizonytalansági tényezővel kell számolni a jövőre nézve. Ki tudja megmondani, milyen lesz a forint árfolyama jövő nyáron? Mennyibe fog kerülni egy hordó olaj fél év múlva? Hány légitársaság megy csődbe és olvad össze a következő hónapokban? Milyen lesz az európai légipiac, ha a német Lufthansa uralja az égboltot Svájctól Olaszországon és Ausztrián át egészen Belgiumig? Meddig bírja a Malév a rá nehezedő nyomást, és mi lesz a folytatás, ha összeroppan? Melyik viszonteladóval, esetleg utazásszervezővel kell óvatosnak lenni, nehogy úgy járjunk, mint az Omnitours- nak hitelező tour-operátorok vagy a Skyline Travel miatt rolót lehúzó Jordan Tours? Mi lesz a télire leállított sármelléki járatokkal? Ki fog jövőre utazni, ha tömegével küldik el a dolgozókat a nagy hazai gyárakból? E kérdésekre nem tudom a választ, csak annyit ígérhetek, jövőre is igyekszünk mindent megtenni azért, hogy Önöket, a szakmát a legfrissebb trendekről, információkról tájékoztassuk! Addig is boldog új évet kívánok szerkesztőségünk nevében minden kedves olvasónknak!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai