hirdetés
hirdetés

Koós Melinda Szentgotthárdon folytatja

A St. Gotthard Spa & Wellness igazgatójaként folytatja pályafutását 2021. januárjától.

hirdetés

Koós Melinda a Gotthárd-Therm Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatja pályafutását és látja el a szentgotthárdi St. Gotthárd Spa & Wellness fürdő igazgatói feladatait.

Koós Melinda
Koós Melinda

A szakember több, mint másfél évtizedes tapasztalatát a Sárvári Gyógyfürdő Kft-nél szerezte, ahol nevéhez fűződik többek között a Gyógy- és Wellnessfürdő 2002-es piaci bevezetésével kezdődően az elmúlt 18 évben a fürdő és a hozzá tartozó szálloda, kemping és kalandpark komplett értékesítési és marketing stratégiájának kidolgozása és megvalósítása. Emellett 5 éven keresztül igazgatta a sárvári VitalMED Hotel**** -t és több nagyobb fürdőberuházás projektmenedzsereként is tevékenykedett.

Az igazgatónő fő célja az Őrség kapujában található mediterrán hangulatú szentgotthárdi fürdő-komplexum turisztikai versenyképességének növelése, a létesítmény üzemeltetésének eredményessé tétele. Megítélése szerint a St. Gotthard Thermal & Spa földrajzi elhelyezkedése, optimális mérete és különleges adottságai révén alkalmas egy olyan vendégkört bevonzani, akik a korábbi „tömegturizmus” helyett a nyugalmat, biztonságot jelentő kisebb fürdőket részesítik előnybe, ugyanakkor a magas minőségű szolgáltatásokat és a vendégközpontú kiszolgálást keresik.

Koós Melinda elérhetőségei: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +36 20 539 8821

www.thermalpark.hu

(forrás: Thermalpark.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai