hirdetés
hirdetés

Közvetlen charterjárat Budapestről Sharm el Sheikre

Június 14-én este felszállt az ETI tervezett Sharm el Sheikh charterjárata, amely október végéig közlekedik szerdánként.

hirdetés

Június 14-én felszállt az ETI tervezett Sharm el Sheikh charterjárata, amely október végéig közlekedik szerdánként. Néhány év szünet után ez az első közvetlen járat a fővárosból a Sinai-félsziget üdülőparadicsomába.

Az Air Cairo légitársaság Airbus 320-asa csaknem tele hagyta el Budapestet, a fedélzeten az ETI tanulmányútjának résztvevőivel. A júniusi indulásokra már nagyon kevés hely van, de júliusra és augusztusra még nagyon jó áron lehet foglalni.

A kínálatban a jól ismert Red Sea szállodák mellett más népszerű hotelek is megtalálhatóak: Aqua Blue, Royal Albatros Moderna, Cyrene Grand Hotel, Xperience Sea Breeze, Sultan Gardens, Rixos Sharm, stb. A kínálatban ily módon a legtöbb pénztárcára és igényre található megoldás. 

Cyrene Grand Hotel
Cyrene Grand Hotel

"Ismerve a charterpiac alacsony „tervezhetőségét”, kiemelt öröm, hogy téli elképzeléseinknek megfelelően elindult ez a járat. Ezzel kezdetét veszi a nyári csúcsszezon az ETI-nél, holnap áll üzembe a harmadik Air Cairo menetrendszerinti járat, majd hónap végén a szintén közvetlen Debrecen-Hurghada charter. 

Mindkét charter helyeit magunk értékesítjük, nincsenek társbérlőink. Köszönet illeti a viszonteladó partnereket, akik teljes mellszélességgel felkarolták projektjeinket, lehetővé téve például tavasszal a szerdai Hurghada-járat tervezettnél előbbi üzembe állítását és az előbb említett ETI-újdonságokat.

Ily módon a heti kapacitás csúcsszezonban meghaladja a 600 helyet, 5 különböző járaton, alig három évvel a honi piacralépés után. Partnereink munkájára, ötleteire és türelmére a jövőben is számítunk" – emelte ki Kerekes Gábor, irodavezető. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai