hirdetés
hirdetés

Látott már négy amerikai elnököt kőbe vésve?

Ha nem, ideje végiglapoznia az AB Agro Tours most megjelent katalógusát! Az utazásszervező iroda friss, ropogós kiadványának február 19-i bemutatóján jártunk.

hirdetés

15 százalékos növekedést tapasztaltunk 2017-ben, és idén is remélhetőleg marad ez a biztató tendencia, mondta köszöntőjében Bognárné Kovács Zsuzsanna igazgató. Majd hozzátette, több új desztinációt is felvettek idei kínálatukba, többek közt Észak-amerikai egyik körútjuk során utasaik ellátogathatnak Amerika híres Nemzeti Parkjaiba, így a dél-dakotai Rushmore hegyire is, ahol négy amerikai elnök arcképe van kövekbe vájva.

Most megjelent katalógusuk kapcsán az igazgatónő megállapította, próbálták olvasóbaráttá, vagyis könnyen kezelhetővé és áttekinthetővé szerkeszteni, például a kiadvány elején időrendben szedték indulási dátum szerint a kínált utakat, a katalógus végén pedig földrészek szerint csoportosították a tartalmat.

Az AB Agro irodavezetője, Sütő Bernadett kiemelte, irodájuk minőségi utakat kínál immár 22 éve, idegenvezetőik profik és régóta dolgoznak velük együtt, és az is jellemző kiutaztató irodájukra, hogy mindenütt kényelmes, ámde nem túl drága szállásokon helyezik el utasaikat.

(balról) Sütő Bernadett, Bognárné Kovács Zsuzsanna
(balról) Sütő Bernadett, Bognárné Kovács Zsuzsanna

Az idei kínálatból az irodavezető kiemelte egyik legsikeresebb desztinációjukat, Kínát, ahová a klasszikus országjáró programokon kívül mostantól a dél-nyugati területekre is kínálnak programot. Valamint a szakértő felhívta a figyelmet tibeti programjukra, ugyanis köztudottan nehéz a buddhizmus fellegvárába, Tibetbe magánemberként eljutni.

Thaiföldi kínálatukban újdonság a Laosz-Thaiföld nagykörútjuk, Dél-Kelet Ázsiában pedig most debütál Labuánt és Borneót bebarangoló körútjuk. Kelet- Ázsiában most először indul Agro Tours-út a Transzibériai Expresszel karöltve: egy éjszakát töltenek utasaik a vonaton, két éjszakát pedig Mongóliában jurtában héderelnek – szóval ez az út igazán kalandos lelkű vállalkozóknak szól.

Közel-keleti újdonság a Libanon-Jordánia körút, valamint a Katart és Ománt felkereső ajánlatuk, Dél-Amerikában pedig mostantól kínálják a Chile-Bolívia-Lima háromszöget bejáró körutazást. Afrikai kínálatukban mostantól szerepel a Szenegál-Gambia ajánlat, és új a madagaszkári óriás körút, amelyet alapvetően természetkedvelőknek, zöld érzületűeknek ajánlanak.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai