hirdetés
hirdetés

Légügyi szakkonferenciát rendeznek Budapesten

Az Európai Bizottság, valamint az Airlines for Europe vezetői mellett Közép-Kelet-Európa legjelentősebb repülőtereinek vezetői, számos európai légitársaság légügyi szakemberei találkoznak 2016. október 11-én és 12-én Budapesten, a Continental Hotelben.

hirdetés

Az idei légügyi szakkonferencia központi témája a legújabb, légi szektorral kapcsolatos trendek és legfrissebb iparági újítások bemutatása. A konferencia kiemelten foglalkozik az új európai légügyi stratégiával, globális és közép-kelet-európai regionális légitársaságok és repülőterek fejlődési stratégiáinak és modelljeinek elemzésével, neves iparági szakemberek előadásában. A konferencia alapvető célja, hogy az előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken és esettanulmányokon keresztül iránymutató és hasznos témákat kínáljon és mutasson be a résztvevő szakembereknek, ill. üzleti kapcsolatépítési lehetőséget nyújtson a résztvevőknek, az előadóknak és a szponzoroknak, valamint a média szakembereinek egyaránt.

A konferencia neves szakelőadói között szerepel a müncheni repülőtér és a litván repülőterek vezérigazgatója, valamint a bécsi repülőtér földi kiszolgálási vezetője, az International Air Transport Association (IATA) és a Lufthansa regionális vezetője; az Airlines for Europe Association igazgatója; a Paxport, a Travelport (GDS) és a Hungarocontrol ATM igazgatója is.

A közép-kelet-európai régió továbbra is az egyik legdinamikusabban fejlődő régió Európában. A légiközlekedési iparban tapasztalható gyors növekedés a nyugat-európai országokban tapasztalható trendet követi. Az utóbbi évek erős iparosítása és az alacsony olajárak nagy hajtóerőt jelentenek a légiközlekedési ágazatnak, mind az üzleti, mind a szabadidős célú utazások területén. A konferencia célja az, hogy hosszú távon a térség iparági vezetőinek olyan üzleti fóruma legyen, ahol a kapcsolatépítési lehetőségen kívül jelentős szerep jut a hasznos esettanulmányok és „best practice-ek” bemutatásának is.

Az eseményen való részvétel térítéses és regisztrációhoz kötött és október 10-ig lehet jelentkezni a szervezők honlapján.

CEE AVIATION CONFERENCE 2016
Időpontja: 2015. október 11. és 12. 
Helyszíne: Hotel Continental Zara
H-1074 Budapest, Dohány utca 42

További információk és regisztráció angol nyelven:

Telefon: 06 30 367 3675
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
Web:    www.cee-aviation.com   
Regisztráció: http://cee-aviation.com/register

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai