hirdetés

Legyél te is Dubaj szakértő!

Jó hangulatú agent partira invitálta legfontosabb partnereit az Emirates magyarországi csapata a budai Hemingway Étterembe, szeptember 8-án.

hirdetés

„A legjobb partnerekkel, az egymás után háromszoros is legjobbnak ítélt légitársaságként hívtunk most el Titeket”, mondta köszöntőjében Horváth Gábor, az Emirates magyarországi képviseletének vezetője. Hozzátette, véletlenül épp aznapra szervezték ezt a programot, amikor egy másik légitársaság pont ezen a napon egy szélestörzsű, 293 fő befogadására alkalmas utasszállító budapesti landolásával ünnepli félévszázados fennállását. Az Emirates pedig ennél is nagyobbal, és ugyanilyen korszerű gépekkel szállítja utasait napról-napra: 428-an férnek el szélestörzsű, ultramodern és minden kényelemmel felszerelt járataik fedélzetén.

Zajos Klára (DTH), Horváth Gábor (Emirates)
Zajos Klára (DTH), Horváth Gábor (Emirates)

És mivel a légitársaság közel egy éve együttműködik idehaza is a Dubai Turisztikai Hivatallal (DTH), a country menedzser átadta a szót Zajos Klárának, a hivatal nemrégiben kinevezett regionális vezetőjének. Aki rövid prezentációban bemutatta touroperátoroknak szóló új terméküket, a Dubai Experts online tréning programot, amivel nemcsak tanulni, ismereteket lehet szerezni, hanem értékes nyereményeket is nyerhet, aki részt vesz a különleges programban. Amely segít abban is, hogy az utassal foglalkozó utazási irodás pontosan megismerhesse a leendő utas igényeit, és pontosan hozzá illő útitervet ajánlhasson neki. A program amúgy 7 órát vesz el annak életéből, aki végigveszi a feladatokat, és bár jelenleg csak angolul érhető el, hamarosan magyar változat is készül belőle.

A jó hangulatú köszöntő, valamint rövid ismertető után a helyzetet fokozva a Dumaszínház ismert művésze, Kovács András Péter lépett a pódiumra, és naná, hogy utazással kapcsolatos témákkal váltott ki harsány nevetést a hallgatóságból. Finom ételek, italok, lounge háttérzene, jóízű beszélgetések és még egy tombola is tarkította a péntek esti vidám programot.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai