hirdetés

Magyar gasztronómia a Prime Living luxus magazinban

A népszerű amerikai gasztrobloggert, John DeMers-t tavaly ősszel hívta meg Magyarországra az MT Zrt., útjáról számos blogbejegyzés és rádióriport született. A saját rádióműsort vezető és TV-ben is rendszeresen szereplő blogger 8 oldalas Magyarország-cikket is írt, amely a felső középosztálybelieknek szóló Prime Living magazin 2016 januári-februári számában jelent meg.

hirdetés

Az online, illetve USA leggazdagabb államában, Texasban nyomtatott formában is megjelenő Prime Living luxus életérzést közvetít. Olvasóinak száma közelíti az egymilliót. Exkluzív fotóanyagával, válogatott cikkeivel a médium a trendi úti célokat népszerűsíti a tehetős utazóközönségnek.

Az összefoglaló Magyarország gazdag történelme, páratlan építészete, s a Herendi porcelán mellett bemutatja a romkocsmák világát, a kiváló vásárlási lehetőségeket is, hangsúlyozva a célterület 50 év feletti, tehetős utazóknak szóló lehetőségeit.

A Magyar Turizmus Zrt New York-i képviselete 2015 őszén több amerikai gasztronómiai szakújságírót látott vendégül Budapesten és az észak-magyarországi régióban, hogy Magyarország gasztronómiai értékeire, a Társaság által 2016-ban szervezett „Gasztroélmények Évére", valamint a hazánkban rendezendő Bocuse d'Or-ra felhívják a figyelmet. A verseny jó alkalom egy tavaszi látogatásra, illetve arra, hogy a folyami hajótúrákon részt vevő utazók még több időt töltsenek el a fővárosban és környékén. Az MT Zrt. amerikai külképviseletének marketingakciói kapcsán több USA-beli, és kanadai megjelenés várható a Bocuse d'Or verseny előtt is.

(forrás: Magyar Turizmus Zrt., Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint jó ötlet az utazási irodák részéről a kínálatuk teljes áras megjelenítése?

Kiadónk társoldalai