hirdetés

Magyar kastélyszálloda nyert Best Historic Hotel díjat

Az Apponyi Kiskastély natur minihotel (Medina) elnyerte a "Best Historic Hotel with "A Story to Tell" 2017 díját.

hirdetés

A Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetsége Egyesület augusztus elején a közösségi médiában és egyéb fórumokon kéréssel fordult, a történelmi épületeket, kastélyokat szerető emberekhez és a kastélyturizmust előnyben részesítőkhöz, mert az idei évben is lehetett szavazni a HHE (Historic Hotels of Europe) Award 2017 keretén belül a szövetség tag kastélyaira 10 kategóriában.

A díjkiosztó ünnepségre a Historic Hotels of Europe közgyűlés alkalmával 2016. október 23.-án került sor Görögországban Santorini szigetén. A szavazásra buzdítást követően a szövetség elnöksége nagyon sok visszajelzést kapott a szavazóktól a közösségi médián keresztül, melyet ezúton is köszönnek mindenkinek, aki leadta szavazatát a tagokra.

A szavazási határidő augusztus 31.-e volt, így az elmúlt időszakban nagyon izgatottan várták a végeredményt, nem hiába, hiszen most már büszkén jelenthetjük be, hogy az Apponyi Kiskastély natur minihotel (Medina) elnyerte a "Best Historic Hotel with "A Story to Tell" 2017 díját. A jelöltek közt volt a Hotel Vécsecity (Hernádvécse) is ugyanebben a kategóriában, illetve a Szent András Kastélyt (Bölcske) jelölték a "Historic Hotel New Member Award 2017" kategóriában.

„Mi egy nagyon pici országot képviseltünk, összesen 10 tag kastéllyal, ezért nagyon büszkék vagyunk, hogy a nálunk régebbi kastélyturizmus múlttal és nagyobb taglétszámmal rendelkező országok között tartanak számon.” olvasható a szervezet Facebook oldalán. A Historic Hotels of Europe közgyűlésen kiemelték a Magyar Kastélyszállodák Szövetségét, mivel kiemelkedő a hazai szervezet teljesítménye az online kommunikációban.

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai