hirdetés
hirdetés

Magyar szállodákat is díjazott a World Travel Awards

Több magyar szálloda is díjat kapott a rangos turisztikai World Travel Awards európai gáláján Olaszországban.

hirdetés

Huszonharmadik alkalommal került megrendezésre a World Travel Awards, amely a turisztikai szolgáltatásokat végző cégek és turisztikai célpontok díjazására jött létre. 

A díjátadót a világ különböző pontjain (Közel-Kelet, Afrika és az Indiai-óceán, Latin-Amerika, Észak-Amerika és a Karib-térség, Ázsia és Ausztrália, Európa) rendezik meg.

A jelentkezők közül szakmai zsűri választja ki az indulókat és végül szavazással döntenek a nyertesekről. A szavazás három szinten történik: regionális, országos és globális. 

Az európai gálát 2016. szeptember 4-én tartották Szardínia szigetén a Forte Village Resort hotelben. A régiók nyertesei ezután a többi régió győzteseivel versenyeznek és év végén a Nagy Fináléban hirdetik ki a végős nyertest.

World Travel Awards gála
World Travel Awards gála

A vezető magyar szálloda és a vezető lakosztály díját idén a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest kapta.

A vezető üzleti szálloda a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, a vezető butik hotel a Boutique Hotel Budapest, a vezető rezidencia a Boscolo Residence Budapest, a vezető üdülőkomplexum a Hotel Silverine Lake Resort, a vezető apartmanszálloda-márka a Frasers Hospitality, a vezető apartman szálloda a Fraser Residence Budapest és a vezető spa hotel a Spirit Hotel Thermal Spa lett. 

Az európai díjazottak teljes névsorát itt olvashatja. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai