hirdetés
hirdetés

Máltán a Cirque de Soleil

A világ legrangosabb, montreáli illetőségű szórakoztató társulata vadonatúj, kizárólag Máltára készített produkciójának bemutatójára a történelmi Vallettában kerül sor. 

hirdetés

Clayton Bartolo turisztikai és fogyasztóvédelmi miniszter a bemutatóval kapcsolatban kiemelte, hogy a Cirque du Soleil FIERI című előadása egy újabb lehetőség arra, hogy az ország megmutassa, van mit keresnie a kulturális és szórakoztató szektorban. A legutóbbi alkalom, amikor a Mediterranean Conference Centre (MCC) történelmi auditóriumában zenei produkció került színpadra, 2020. március 8-a volt. 
Johann Buttigieg a Máltai Turisztikai Hivatal vezérigazgatója a produkció kapcsán elmondta, a hivatal mindig arra törekszik, hogy minden lehetséges módon népszerűsítse Málta gazdag kulturális örökségét és történelmét, és a Cirque du Soleil egyedülálló produkciója erre egy kiváló példa.

Most először Európában a covid után
Közel 17 hónapos szünetet követően, amikor is a függönyök világszerte legördültek, a Cirque du Soleil újra színpadra lép. Bejelentették, hogy Málta - Európa egyik legkedveltebb úti célja - lesz az első európai ország, ahol új Cirque du Soleil bemutatót tartanak. A 2019 -es első máltai fellépés után két évvel, itt mutatják be új alkotásukat.
Az új műsort, amely ismételten egyedi stílusú akrobatikát és vizuális művészetet fog felvonultatni, amit a rajongók világszerte elvárnak és értékelnek, kizárólag Máltára szabják, ünnepelve az ország egyedülálló kulturális sokszínűségét és történelmét.

Mi az a FIERI?
Ez egy lélekemelő utazás, amelyet Málta kulturális gyökerei ihlettek. A műsor a Földközi-tenger szívből származó nép ellenállóképességének meséje, a máltai szigetország összetartó szellemének modern felfogása. Ragyogó, kortárs mozaik, amit a tenger ékköve ihletett.

A FIERI előadásai november 25. és december 19. között tekinthető meg a vallettai MCC teátrumban.

További információk: visitmalta.com

(forrás: visitmalta)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk