hirdetés

Már asztalt is lehet foglalni a Michelin-kalauzzal

Már nemcsak étterem- és szállodatesztelést végez a híres francia topkalauz, hanem igyekszik betörni az online étteremfoglalás szegmensbe.

hirdetés

A világhírű étterem- és szállodakalauzt kiadó vállalat az év elején megvásárolta a Bookatable.com nevű online portált. A Michelin a népszerű webes szolgáltatással mostantól igyekszik betörni az online asztalfoglalás szegmensbe.

Ezzel a lépéssel nyilvánvaló, hogy a Michelin Európa elsőszámú online foglalási rendszerét kívánja üzembe helyezni olyan hasonló alkalmazások mellett, mint az Észak-Amerikában is népszerű Yelp vagy Zomato. A Bookatable 2015-ben 34 millió asztalfoglalást intézett mintegy 15 ezer európai étteremben.

A Michelin szerint: "Ez a felvásárlás erősíti és felgyorsítja a Michelin online éttermi foglalásokra szánt technológiai platformunk színrelépését." Az egyelőre Egyesült Királyság területére korlátozott szolgáltatást a közeljövőben további térségekre, első körben Skandináviára is kiterjesztik majd.

A bejelentés egy több éves partneri kapcsolat új szintre emelése, hiszen a Michelin mobil- és online alkalmazásainál már korábban beépített számos, a Bookatable által fejlesztett technológiát. 

(forrás: www.tech.eu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint jó ötlet az utazási irodák részéről a kínálatuk teljes áras megjelenítése?

Kiadónk társoldalai