hirdetés
hirdetés

Már Costa Rica legszebb tartományába is utazhatunk a KLM-mel

A guanacestei Liberiával bővíti portfólióját a KLM légitársaság. 2019 téli időszakában lesz elérhető ez az úticél a holland légitársaságnál, heti négy járat indul majd Amszterdamból Costa Rica északnyugati, csendes-óceáni partvidékére. A járatok a fővárost, San Josét is érintik, ami eddig is része volt a KLM kínálatának.

hirdetés

A KLM 2019. október 29-től keddenként, péntekenként, szombatonként és vasárnaponként indít utakat Amsztertdam-Schipholról San Joséra és Guanacaste-Liberiára. A holland légitársaság Boeing 789-9 Dreamliner repülőket használ majd erre az útra, 30 World Business Class, 45 Economy Comfort és 219 Economy Class férőhellyel.

A KL0717/KL0719-es járat 11:35-kor száll majd fel Amszterdam-Schipholról, és helyi idő szerint 17:15-kor száll le a costa ricai San Joséban. Innen indul majd tovább 19:15-kor, és érkezik Guanacaste Liberiára 20:10-kor. Itt a gép 65 percet várakozik, majd változatlan járatszámmal indul vissza Amszterdam-Schipholra costa ricai idő szerint 21:15-kor, és érkezik Hollandiába másnap helyi idő szerint 13:20-kor.

„Guanacaste Costa Rica második legnagyobb tartománya. A régió híres a gyönyörű természeti kincseiről, kiváló és egyedi úticél lehet San Joséval kombinálva. Pont ezért fontos számunkra, hogy Guanacaste Liberia felkerült a KLM térképére” – mondta Pieter Elbers, a KLM vezérigazgatója.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai