hirdetés
hirdetés

Már lehet jelentkezni az egri álommelóra

Kevésbé meló, mint inkább szórakozás várja a „Költözz Egerbe!” című pályázat nyerteseit.

hirdetés

Eger Önkormányzata „Költözz Egerbe!” címmel pályázatot hirdet, melynek nyertesei 2014. augusztus 6-a és augusztus 20-a között, két hétig élvezhetik Eger vendégszeretetét. A felhívásra olyan, élményekre és kikapcsolódásra vágyó, kreatív fiatalok (párok, barátok) jelentkezését várják, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában, szívesen vezetnek blogot, érdeklődnek a hazai kulturális programok és fesztiválok iránt, és vállalják, hogy egri történeteiket - fényképek és videófelvételek közzétételével, valamint szöveges formában - megosztják az egész országgal.

Ami az élményen túl garantált: a nyertes párnak az egriek 100.000 Ft költőpénzt, szállást, a különböző eseményekre szóló belépőjegyeket, valamint több vacsorameghívást biztosítanak.Pályázati határidő: 2014. július 10.

Jelentkezés módja: egy 1 perces videóblog feltöltése egy videómegosztóra, majd a link továbbítása egy rövid bemutatkozó levél kíséretében a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

A videó témája: „Miért szeretnénk Egerbe költözni?”

A jelentkező párosok személyes meghallgatáson is részt vesznek Budapesten!

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!