hirdetés
hirdetés

Megállapodást kötött az Amadeus és a HRS

Az Amadeus megállapodást kötött a HRS-sel (Hotel Reservation Service-szel), amely a világ egyik vezető nemzetközi szálláshely portálja az üzleti utazók számára. Az együttműködés mindkét vállalat életében mérföldkőnek számít, mivel ez az első alkalom, amikor a HRS elérhetővé teszi teljes tartalmát egy GDS-en keresztül.

hirdetés

A tervek szerint az Amadeus rendszerben 2012. második negyedévére lesz foglalható az újabb tartalom, amely 250,000 szállodát jelent. Ebből 50,000 hotel mostanáig kizárólag a HRS-en keresztül volt értékesíthető, tájékoztatta lapunkat az Amadeus.

A HRS elismertsége az utazók körében a tekintélyes tartalom mellett annak köszönhető, hogy rendkívül részletes és minőségi információkat közöl az összes szálláshelyhez, teszi mindezt 32 nyelven és legjobb ár garanciával.

Az önálló szállodákból álló tartalom Amadeusban történő megjelenése minden érintett fél számára kivételes üzleti lehetőséget jelent. A hagyományos és online utazási irodák még nagyobb tartalomból elégíthetik ki az egyre magasabb követelményeket támasztó utasok igényeit. A HRS egyszerre bővítheti értékesítési pontjait 91,000 utazási és 65,000 légitársasági irodával. Emellett a HRS partnerei 10%-os csökkenéssel is számolhatnak a disztribúciós költségeket illetően, az Amadeus technológiájának köszönhetően.

Az Amadeus már el is kezdte az integrációt, hogy az új szálloda tartalom 2012. második negyedévében foglalható legyen úgy az utazási irodai szoftveren (Amadeus Selling Platform), mint az online megoldásokon keresztül (pl. e-Travel Management, e-Power, WebServices)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai