hirdetés

Megérkezett a kávés bor új riválisa!

A kávéval elegyített borok és sörök sikere láttán egy bátor különítmény elhatározta, hogy kipróbálja, milyen, amikor a „folyékony kenyeret” immár teával keveri össze.

hirdetés

A tea a víz után a világ legtöbbet fogyasztott itala, és mint ilyen, a chicagói Marz Community Brewing vezető sörfőzője, Tim Lange és kollégái fantáziáját is megmozgatta.

Történt, hogy a vállalkozás 2014-es elindulását követően, a házi sörfőzőkből álló térsaság egyik tagja bemutatta a maga teakeverékkel ízesített sörét. Az alapítók körében kedvező fogadtatásra lelt a mix, és így forgalomba hozták.

Pénzügyi szempontból azonban az értékesítés nem volt sétagalopp.

Kiderült, hogy olykor a baráti társaságban elfogyasztható, olcsón elkészíthető, fantasztikus házisörök egzotikus hozzávalói és receptjei a nagyszabású üzleti modellek fenntartását lehetetlenné teszik.

A cég például hőtűrő képessége miatt a dél-afrikai rooibos teát választotta ki az egyik italához. Az őrlemény alapanyagául szolgáló rooibos (vörös fokföldirekettye) jelentősebb volumenű termesztését (és beszállítását) azonban az aszály néha igencsak megnehezítette.

Végül is egy végleges receptet csak sikerült összeállítani; és ebből született meg a cég egyik legkelendőbb söre, a Jungle Boogie.

Forrás: Pinterest

Yeah.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai