A gyorsétterem-láncok szidalmazása már nem jelent semmi újdonságot, azonban ha valaki dicsérni kezdi a hamburgereket árusító éttermeket, arra már mindenki felkapja a fejét. Főleg akkor, ha az illető előzőleg kimondottan ellenük kampányolt. Jamie Oliver pont beleillik ebbe a kategóriába, a celebséf ugyanis nemrég pont a McDonald's fényezésével hívta fel magára a figyelmet.
Jamie Oliver szerint a brit éttermek példát vehetnének a McDonald's-tól, és igen sokat tanulhatnának a gyorsétterm-lánc üzletpolitikájából. "Nagy-Britanniában a McDonald's éttermek nagyon eltérnek az amerikai modelltől - mondta Oliver. - A hús minősége sokkal jobb, csak biotejet árusítanak, az üzleti etika és az újrahasznosítás is egyre csak fejlődik. Hihetetlen, hogy a brit McDonald's fejlődését dicsérem, de az biztos, hogy sok brit étterem szégyenben marad, ha a háttérmunkát vesszük figyelembe."
A sztárséf egyik tévésorozatában viszont pont az egészséges étkezésre próbálta felhívni az emberek figyelmét. Az egyik epizódban amerikai gyerekeket próbált leszoktatni a gyorséttermekről úgy, hogy a McDonald's ételeinek összetételével rémisztgette őket, egy másik műsorában pedig éppen a brit gyorséttermi kultúra ellen kampányolt. Most már csak az maradt a kérdés, hogy Jamie Oliver véleménye változott meg a gyorsétterm-láncokról, vagy a McDonald's valóban akkora fejlődésen ment keresztül, hogy a szimpla éttermeknek is tőle kéne példát venniük. (Női Lapozó)
Meglepő: Jamie Oliver dícséri a McDonald's-ot
Jamie Oliver szerint a brit éttermeknek a McDonald's-tól kellene példát venniük. A sztár séf dicsérete azért is érdekes, mert évekig pont a gyorsétterm-láncok ellen kampányolt - írja a Női Lapozó.
Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!
2024. április 22. 15:30
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen
Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc
Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!
Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?
Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?
Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását
A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen
Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég
A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön
Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának
A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.
Interjú
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”
A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban
A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk
Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.