hirdetés

Megnyílt a Lifestyle Hotel**** Mátra

Szállodás körökben létezik egy mondás, miszerint, ha a Mátrában egy hotel bezár, az soha nem nyit meg újra. Szabályt erősítő kivételként, Mátraházán, az egykori Bérc Hotel újra megnyitotta kapuit, igaz, új néven, vadiúj köntösben, plusz egy csillaggal, és ebből fakadóan megannyi mással… A Lifestyle Hotel**** Mátra megnyitó ünnepségén jártunk.

hirdetés

Most, hogy az ország nagy részét beteríti a szmog, - szó szerint - igazi fellélegzést jelent a kristálytiszta levegőjű Mátra. A jó levegő és a páratlan mikroklíma persze kevés a turistacsalogatáshoz, de a Mátra nem csak egy nyugodalmas erdő, hanem egy lehetőségekkel teli terület. Nem véletlenül lett szíve csücske ez a táj a befektetőknek, akiknek egy csoportja Mátraházára álmodta és építette meg az ország első hegyvidéki életmód szállodáját.

Programok és ízek széles palettája

Az egész évben nyitva tartó Lifestyle Hotel**** Mátra a tökéletes pihenés (legyen az aktív vagy passzív) mellett a megújulás és a harmonikus életmód megteremtésében kíván segítséget nyújtani. Innen a neve is: lifestyle, ami magyarul annyit tesz: életstílus, életmód. A szálloda 114 szobájának és lakosztályának berendezését a természet és az évszakok ihlették – mindenhonnan páratlan kilátás nyílik a hegyre, az alsó szintekről nézve pedig csupán egy karnyújtásnyira van az erdő. A kényeztetésről és a felüdülésről az 1200 m2-es wellness részleg gondoskodik: egészségmegőrző, antidepresszáns masszázsokat kérhetünk, exkluzív kialakítású gőzkabinban és megannyi szaunában izzadhatjuk ki magunkból a mindennapi stresszt, és akkor még nem is említettük az élménymedencéket és -zuhanyokat. A hotel éttermében az új ételkreációk mellett a hagyományos étkeket és a palóc konyha remekeit is megkóstolhatjuk. „Célunk, hogy vendégeink megtalálják az életvitelüknek és életszakaszuknak legmegfelelőbbet, legyen szó mozgásról, pihenésről, étkezésről vagy mentális feltöltődésről” – mondja Sellyei-Barócsi Melinda, a hotel értékesítési vezetője, akitől azt is megkérdeztük, mi az, ami az egykori Bércre emlékeztet?

Nézze meg galériánkban, milyen lett az új szálloda!

A Lifestyle Hotel**** Mátra a QUAESTOR Csoport Szállodaüzemeltetési Igazgatóságának első szállodája, amely a LIFESTYLE koncepciót vezeti be a magyarországi piacon.

A mozgás öröme minden évszakban

„A Bérc Hotel nagyon népszerű volt, ezért igyekeztünk átvenni azokat az elemeket – a különleges hangulatot, a vendégszeretetet –, amit az üdülők igazán szerettek benne. A jövő évben szeretnénk visszahozni a hétvégi élő zenét, ami miatt egykor sokan látogattak ide” – mondta az értékesítési vezető. Kiemelte: a csodálatos erdei és hegyi környezet valóban csalogató, de kevesen tudják, hogy a Mátrában számtalan aktív, egyedi programlehetőség van, egész évben. Éppen ezért, a négycsillagos hotel az aktív kültéri pihenést kedvelők részére erdei gyalogos és segway túrákat, síoktatást, kerékpár- és szánkókölcsönzést, valamint fűtött sí- és kerékpártárolót biztosít. És azt se feledjük: a több mint 400 millió forint Európai Uniós támogatást elnyert Lifestyle Hotel**** Mátra 415 fős rendezvény kapacitásával a régió színvonalas konferenciahelyszíne is egyben. Ami már nyitva áll!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Tényleg gyönyörű!
Elfogadok egy tisztelet hétvégét!
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az eddigi foglalási adatok alapján hogy látják az idei évet?

Kiadónk társoldalai