hirdetés
hirdetés

Megszépült a Hotel Sopron

Közel 100 fős ünnepséget rendeztek pénteken, október 12-én, a Hotel Sopron megújulása alkalmából.

hirdetés

A harmincéves soproni hotel felújítása nettó százmillió forintba került, és ahogy az ünnepségen elmondták, még nem értek a végére.

Terveik szerint a már működő, a szobák rovására kialakított wellness-részleget szeretnék kibővíteni. Most a vendégek örömére működik a finn-és infra szauna, és jakuzziba fürödhetnek, nyáron egy kültéri medence is várja a nyaralókat.

A felújításkor 29 szobából az összes bútort, szőnyeget, függönyt, ágyakat, takarókat kicserélték és a dévai árváknak ajándékozták, így egy árvaházat ezekkel rendezték be.

A szállodában 59 szobát újítottak fel teljesen, és 49-et részlegesen. A szobák közül Prémium Style-nak hívják azokat a teljesen felújítottakat, amelyeket pink vagy orange szobabelsővel dekorálták, és Prémium View szobáknak azokat nevezik, amelyeknek az egyedi hangulatú pink, és opál berendezésük mellett városi panorámás balkonjuk is van.

A szállodában 88 kétágyas szoba van, ezekből hét összenyitható, 10 háromágyas, egy egyágyas szobájuk várja a vendégeket. Egy apartmanjuk és egy lakosztályuk van. Nyáron 76 szobájukban élvezhetik a légkondicionálót.

A lobby is nagy változáson esett át, színes, meleg színek várják a vendégeket, kényelmes bőrfotelben olvashatják az újságokat, és számítógép internettel is a rendelkezésükre áll. A szobákban vezeték nélküli és vezetékes internet-elérhetést nyújtanak.

Kattinson a további képekért!

Érdekesség, hogy a szállodában Sopron pénzével, a híres Kékfrankossal is lehet már fizetni, és ehhez kapcsolódva különböző programokat is kínálnak.

A Hotel Sopron Vinosseum szervesen tartozik a hotelhez, alig tíz méterre tőle várja a vendégeket a kellemes borpince. A borkóstolók után a Vinosseum Borlovag vagy Poncichter termében ebédelhetnek, vagy vacsorázhatnak a vendégek. A csapatépítő programok felejthetetlen részét képezik a borpince látogatása.

A színvonalas szolgáltatások elismerésül a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Hotelstars Bíráló Bizottsága ”4* ” kategóriába sorolta a hotelt.

A szálloda hivatalos átadási ünnepségére turisztikával foglalkozó újságírókat, utazási referenseket, utazási irodában dolgozókat, rendezvényszervezőket és helyi céges partnereket hívtak meg, akiknek megmutatták az újjá alakított szobákat. A megújult ebédlőben az átadási ünnepségen Horváth Andor, a Soproni Petőfi Színház művésze és Vágó Zsuzsi, a Budapesti Operettszínház művésze adott műsort.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai