hirdetés

Mellow Mood Group a TOP 50-ben, harmadjára

A Mellow Mood Group tulajdonos-ügyvezetőit, Sameer Hamdan-t és Zuhair Awad-ot egymás után harmadjára is beválasztották az 50 legbefolyásosabb személy közé a magyar turizmusban

hirdetés

2016. február 1-jén a XXIV. Turisztikai Évadnyitó Fogadás és Díjátadó Gála keretén belül mutatták be a Turizmus Kft. immár hagyományőrző kiadványát, melyben húsz szakmai szervezet képviselőiből és a Turizmus Kft. munkatársaiból álló zsűri idén is megválasztotta a hazai turizmus legmeghatározóbb alakjait, bemutatva munkásságukat. A kötet szerkesztésekor a turisztikai cégek méretén vagy árbevételén kívül az ország idegenforgalmára, külföldi és belföldi megítélésére tett hatásokat is értékelték.

Több, mint 20 évvel ezelőtt még diákként érkezett Magyarországra az elmúlt évtized legdinamikusabban fejlődő szállodavállalatának két tulajdonos-ügyvezetője, Sameer Hamdan és Zuhair Awad. Tevékenységükért mára már a szakma kiválóságaiként és a hazai turizmus legbefolyásosabb személyiségeiként tartják őket számon.

A lista szerkesztői számos szempontot vettek figyelembe:

  • 13 működő szálloda a hosteltől az 5-csillagos kategóriáig (12 Budapesten, egy Bécsben)
  • számos ingatlanfejlesztési projekt a fővárosban (szállodák, éttermek, üzlethelyiségek, irodaházak)
  • közel 500 alkalmazott
  • számos hazai és nemzetközi elismerés a szállodák részére (TripAdvisor, Hotelbeds, TrustYou, Expedia, International Hotel Awards, Best of Budapest, Turizmus Trend „Iránytű”, stb.)
  • 2010-ben „Az év turisztikai befektetői” díj elnyerése 2012-ben
  • Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetés
  • Jelentős lobbi tevékenység a Magyar Turizmus Zrt. Öböl-menti tevékenységének támogatásáért,
  • valamintaz V. kerület turizmusbarát fejlesztéséért társadalmi szerepvállalás 2015-ben Pro Turismo Díj

Az elmúlt évek a Mellow Mood Group számára nemcsak a növekedésről és a stabilitásról szóltak, hanem a következő nagy fejlesztés tervezéséről és az előkészítéséről is. A cégcsoport újabb emblematikus épületet állít vissza eredeti pompájába és nyit meg a főváros előtt: a Párisi Udvar rekonstrukciója elkezdődött és hamarosan ötcsillagos luxus hotelként kap méltó funkciót konferencia termekkel, fényűző tetőtéri lakosztállyal; illetve a földszinten és első emeleten kávézókkal, éttermekkel és üzletekkel, különleges és korhű belsőépítészeti hangulatban.

Mellow Mood Group tulajdonos-ügyvezetői sikerük kulcsát az erős vezetés mellett a munkatársaikban és a fiatalos dinamizmusban látják.

„Egy cég sikere attól függ, hogy munkatársaik mennyire tudnak csapattá, családdá kovácsolódni.”

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint szükséges az érdekképviseleteknek a mozgáskorlátozott turisták érdekeiért lobbizni?

Kiadónk társoldalai