hirdetés

Mennyit tud a kávéról? Tesztelje!

Hogyan halmozhatjuk az élvezeteket, ha kávéról, csokoládéról és borról van szó?

hirdetés

Február közepe a kávéról, a gasztronómiáról és a kávé borral és csokoládéval szoros kapcsolatáról fog szólni azok számára, akik regisztrálnak és ellátogatnak a Nespresso Atelier programsorozat társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Centerbe.

A Várkert Bazárban február 16. és 18. között szervezett interaktív kiállításon lehetőség nyílik arra, hogy mindent megtudjunk az ízprofilokról, az illatcsaládokról és a termőterületekről. A rendezvény színvonalát többek között olyan nevek emelik, mint a Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha), Tiago Sabarigo (Costes Downtown) és Mizsei János (Mák Bistro), Mészáros Ádám és Mártha Róbert (ONYX), valamint Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar), Herczeg Ágnes és Fiáth Attila borszakértő, illetve Nagy Zoltán (Boutiq’ Bar) bártender is.

Nemcsak az ő mesteri fogásaik kulcseleme lesz a kávé, hanem a programokkal párhuzamosan futó interaktív kiállításé is, a Gastro Experience Centerben. Milyen egy földes illat? Hogy lehet egy íz gabonás? Melyik kávé lehet „boros ízvilágú”? Rengeteg hasonló kérdésre kínál választ az izgalmas gasztro- élményközpont, ahol csokoládé-, bor- és kávészakértők segítségével kalandozhatunk az ízek és illatok világában.

Ha a gyakorlatban is kipróbálnád, hogyan kényezteti minden érzékszervünket a kávé, és szeretnéd egy új oldaláról megismerni kedvenc italodat, jelentkezz előzetesen a kiállításra. A rendezvény ingyenes, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Épp ezért érdemes időben jelentkezni, mert a férőhelyek száma limitált.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai