hirdetés
hirdetés

Napi 8 járat közlekedik Indiába

Az indiai Jet Airways légitársaság két új közvetlen járattal bővíti az Európa és India közötti forgalmát. Ezzel összesen napi 8 járat közlekedik az Amszterdamból, Párizsból és Londonból India felé - közölte pénteken a légitársaság magyarországi képviselete, az AVIAREPS Kft.

hirdetés

Az új járatok a következők lesznek: Chennai (Madras) - Párizs heti ötször közlekedik, míg a Bengaluru (Bangalore) - Amszterdam járat naponta repül 2017 október 29-től. Budapestről a ráhordó járatokat a KLM, Air France és a British Airways biztosítja, így a hazai utazók számára is kényelmesen és gazdaságosan elérhető az Indiai szubkontinens 60 repülőtere.

A Jet Airways-t rendszeresen megválasztják India legjobb légitársaságának, a világ 109-ik legjelentősebb nemzetközi márkájaként is díjazták. Utóbbi különlegességét az adja, hogy világ top 200 brandje között csupán 15 légitársaság szerepel.

A Jet Airways csoport 112 gépes flottája Boeing 777-300 ER, Airbus A330-200/300, új generációs Boeing 737es és ATR 72-500/600-as típusokból áll. A flotta átlagéletkora 7,33 év mely a régióban az egyik legfiatalabb géppark.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai